Hvězdy dávají znamením zvěrokruhu vnitřní jádro, které je chrání před zhroucením v těžkých chvílích. Jak uvádí zpravodajský web comandir.com, každý člověk má určité silné stránky charakteru. Astrologové však vyzdvihují ty nejpevnější, kteří mají v životě jasnou pozici a udivují svou vnitřní silou. Tito lidé mají magnetismus lásky k životu, který k nim bezděčně přitahuje ostatní.

Optimistický Střelec

Široká škála zájmů a přirozený optimismus pozitivně charakterizují Střelce ve zvěrokruhu. Je to jedno z duchovně nejsilnějších znamení zvěrokruhu. Neúnavný, veselý, silný, rozvážný a zodpovědný Střelec se nenechá rozhodit životními neúspěchy. Hledá způsoby, jak je překonat.

Cílevědomost tohoto znamení není obtěžována problémy. Tento vynalézavý představitel ohnivého živlu si jasně stojí za svým a odvážně hájí svůj názor. Je aktivní, milý a má smysl pro humor.

Veselost Střelce se přenáší i na ostatní lidi. Často má mnoho přátel. Ve společnosti toto znamení vždy přitahuje pozornost ostrými vtipy a veselou povahou.

Energický Beran

Důležitou roli v povaze Berana hraje jeho tvrdohlavost. Není možné je svést na scestí. Zástupci tohoto znamení mají úžasnou schopnost nejen věřit svým vlastním, často zdánlivě zcela nereálným představám, ale také umí svou vírou nakazit ostatní lidi. A vést je za sebou. Proto často zastávají vedoucí pozice, stávají se lídry.

Nejdůležitějším rysem, který vždy dává šanci dosáhnout cíle, je však vroucí životní energie Berana, jeho aktivní jednání.

Někdy Beranovi nesvědčí jeho nadšení a vzrušení, jeho přílišná emocionalita. Vypovídají však o vášnivosti jeho povahy. Proto tito energičtí lidé téměř vždy dosáhnou svých cílů. Jejich silná povaha je připravena na všechny neobvyklé situace.

Odhodlaný Kozoroh

Ve znamení zemského živlu - Kozoroha - má vnitřní jádro jiný základ. Je to sebeovládání, odhodlání a střízlivá kalkulace. Kozorozi mají vše dobře promyšlené a naplánované. Realisticky zhodnotí situaci a možnosti. A jednají postupně, vytrvale, jasně. Zástupci tohoto znamení jsou chytří. Často jednají samostatně, i když mají vůdčí schopnosti a dokáží mobilizovat a přesvědčit společnost svými myšlenkami.

Kozoroh má železnou vůli. Nevybírá si nejjednodušší cesty k dosažení svých cílů. Často jde naslepo. V životě je nenáročný. Může se snadno omezit na nejnutnější věci. Někdy se však jeho askeze rozšíří i na jeho blízké, kteří se v takových chvílích cítí s tímto pozemským znamením nesví.

Síla Kozorohů je založena na jejich odhodlání a vytrvalosti. Ani v obtížných situacích se toto znamení nenechá odbýt. Neustále a cílevědomě se bude posouvat vpřed.

Tajnůstkářský Vodnář

Milý Vodnář, zasněný a jemný na pohled, se nedá tak snadno svést na scestí. Toto znamení miluje svobodu a nesnáší vnější tlak. Zástupci tohoto vzdušného znamení mají rozhodnou povahu a železné jádro v sobě. Vodnáře můžete přesvědčovat a nabádat dle libosti, stejně udělá to, co uzná za vhodné.

Aby dosáhli úspěchu, nebudou se zástupci tohoto znamení bát opustit svůj dosavadní život a začít vše od nuly. Jsou odolní vůči výzvám osudu, dokáží se přizpůsobit okolnostem a překonat překážky, které jim stojí v cestě.

Toto do značné míry záhadné a pro mnohé nepochopitelné znamení má velký smysl pro odpovědnost a povinnost. Je moudrá a vynalézavá. Nápady Vodnáře se vyznačují originalitou a novostí.

Hlavní foto: comandir.com