Před rokem přišel kultovní americký herec John Travolta o manželku, která podlehla rakovině. Kelly Prestonová zemřela ve věku 57 let, jejich štěstí trvalo 30 let.

Sedmašedesátiletý Travolta podruhé ovdověl. Obě jeho manželství byla šťastná, vzal si ženy, které miloval a které zemřely na rakovinu prsu.

Tato hollywoodská hvězda má na kontě 90 filmů, je bohatá a populární. Jeho první láskou byla Diana Hylandová. Seznámili se při natáčení filmu Chlapec v plastové bublině. V té době bylo ženě 40 let a mladý Travolta byl o 18 let mladší než ona.

Zajímavé je, že ve filmu hráli roli matky a syna. Film přinesl Johnovi první úspěch a vášnivou lásku. Diana byla úspěšná a krásná, mladý muž se do ní zamiloval. Jejich štěstí trvalo necelý rok, žena zemřela v náručí svého milého. Herečka si musela vyzvednout cenu, kterou dostala za roli ve společném filmu.

Po několika letech dosáhl Travolta vrcholu své popularity. Jeho herecké schopnosti a lásku k tanci ocenili diváci v muzikálech Horečka sobotní noci a Pomáda. Herec má spoustu fanoušků.

Poté si John začal vybírat stále rozmanitější role, od komedií po akční filmy. Obrovský úspěch přišel po komedii "Look Who's Talking". Jeho duet s partnerkou na place Kirstie Alley se divákům líbil natolik, že bylo rozhodnuto natočit pokračování ve dvou dílech. Asi nejúspěšnějším projektem jeho filmové kariéry je role ve filmu Quentina Tarantina "Pulp Fiction".

V roce 1991 se John Travolta oženil s herečkou Kelly Prestonovou. Herci porodila syna a po osmi letech dceru. Bohužel u staršího dítěte ve věku 2 let lékaři objevili autismus a Kawasakiho syndrom. Vedle chlapce byla vždy chůva. V 16 letech dostal Jett Travolta ve sprše záchvat epilepsie a byl nalezen v bezvědomí. Jeho rodiče a zdravotní sestra bojovali o život mladíka, než přijeli lékaři záchranné služby. Chlapec zemřel na jednotce intenzivní péče, aniž by nabyl vědomí.

Třetí syn Benjamin se manželům narodil ve věku 48 a 58 let, dva roky po Jettově smrti. Život se postupně zlepšoval, dítě téměř zaplnilo prázdnotu po smrti nejstaršího syna. Po osmi letech se však John dozvěděl o Kellyině onkologické nemoci. Žena s nemocí bojovala dva roky, ale nepřežila.

Po smrti manželky se John Travolta věnoval svým dětem, 21leté Elle Blue a 10letému Benjimu. V současné době celebrita pozastavila účast na filmových projektech a dala rodinný dům na prodej. Novinářům řekl, že hodlá zařídit budoucnost své dcery a syna, aby jim pomohl růst. Herec svou ženu postrádá, což je patrné z jeho profilu na sociální síti. Na Den matek napsal dojemnou zprávu adresovanou Kelly Prestonové, v níž poděkoval za děti.

Hlavní foto: lemurov.net