Jejich přitažlivosti je těžké odolat.

Krása je subjektivní: jak víte, každý na ni má svůj vlastní názor. Obecně přijímaným standardům atraktivity se však nelze vyhnout. Krásu určují některé rysy vzhledu. Ne vždy je to omezeno pouze na genetiku. Znamení zvěrokruhu často ovlivňují vzhled.

Astrologové rozlišují několik znamení zvěrokruhu, v nichž se obvykle rodí nejkrásnější muži.

Býk

Toto znamení otevírá žebříček nejhezčích mužů podle astrologů. Výrazné oči, krásná brada, husté vlasy, pružné tělo - tito muži ani netuší, že vyvolávají zájem opačného pohlaví. Jde o to, že navzdory svému krásnému vzhledu byli a budou muži ve znamení Býka velmi plaší.

Toto znamení se často nevyznačuje štíhlou postavou. Naopak muži tohoto znamení mají někdy trochu nadváhu. Ale mezi nimi jsou často atletičtí, s velmi pronikavým pohledem.

Mezi hvězdy tohoto znamení patří: Channing Tatum, Daniil Strakhov, Dwayne Johnson.

Blíženci

Muži ve znamení Blíženců dostali od hvězd neuvěřitelně štědrý dar. Jak jinak si vysvětlit jejich atraktivní vzhled? Muži tohoto znamení se obvykle vyznačují dobrým vzhledem: velkýma očima, tvarovaným nosem, plnými rty a samozřejmě kudrnatými vlasy. Takovou krásu je těžké ignorovat, takže se do nich ženy mohou zamilovat téměř na první pohled.

Buďte opatrní, protože jejich atraktivita plně ospravedlňuje jejich bezohlednost. K ženám se neváží a často využívají vlastní atraktivity, aby nalákali další oběť.

Celebrity v tomto znamení: Johnny Depp, Konstantin Beloshapka, Chris Pratt.

Lev

Okouzlující, charismatický a jednoduše velmi přitažlivý muž ve znamení Lva ví o svých silných stránkách již od útlého věku. Rychle se naučí využívat svůj vzhled k získání opačného pohlaví. Muži ve znamení Lva mají obvykle dokonalý vzhled: husté vlasy, svůdné oči, obrovské oči a vysokou postavu.

Určitý tajemný šarm a zvláštní vnitřní energie působí na opačné pohlaví tím nejnepochopitelnějším způsobem. Zvláště citlivým ženám stačí jen pár pohledů, aby se zamilovaly do mužů ve znamení Lva.

Celebrity z tohoto znamení: Maxim Matveev, Chris Hemsworth, Antonio Banderas.

Střelec

Vnější vzhled muže Střelce se může velmi lišit: od zjevného hrubiána s odvážným pohledem až po pohledného muže s blond vlasy a modrýma očima. Po setkání s takovým mužem na své cestě si ho mnoho žen bude pamatovat velmi dlouho. Střelec z definice ví, že je krásný, takže bez výčitek svědomí má nepopiratelnou výhodu.

Je velmi těžké neztratit se v jeho pohledu. Důležitou roli zde hraje šarm Střelce, který v kombinaci s krásou může být velmi nebezpečnou zbraní.

Hvězdy z tohoto znamení: Brad Pitt, Anton Makarsky, Jake Gyllenhaal.

Ryby

Kdo by si pomyslel, že nejromantičtější a nejpůvabnější znamení bude také neuvěřitelně krásné? Atletická postava, odvážný pohled, neobvyklý tvar očí a odzbrojující úsměv - před vámi stojí muž ve znamení Ryb. Rádi také flirtují, vedou vtipné rozhovory a ukazují svá vysportovaná těla.

Muži ve znamení Ryb mají neuvěřitelnou intuici. Zpravidla okamžitě pochopí ženskou náladu, svádí svou odvahou a odhodlaným postojem. Pokud vás tito muži chtějí okouzlit, určitě mají dobrou šanci, že se jim to podaří.

Hvězdy v tomto znamení: Jensen Ackles, Daniel Craig, Alexey Chumakov.

Hlavní foto: femmie.ru