Lhaní je hřích, který je vlastní nám všem. Někdy je snazší lhát než říkat pravdu. Málokdo se může pochlubit, že nikdy v životě nelhal. Existují však znamení zvěrokruhu, která si získala pověst poctivců. Kdo je podle znamení zvěrokruhu nejčestnější? Pojďme to zjistit.

Sestavili jsme seznam pěti nejupřímnějších a nejčestnějších znamení zvěrokruhu.

Rak

Rak má přísný morální kodex. Lhaní a podvádění do jejich světonázoru nezapadá. Dobře si uvědomují, že lež má ničivou sílu, a proto se jí snaží vyhýbat.

Lidé s rakovinou si váží své rodiny a blízkých. Nenapadlo by je lhát svým blízkým do očí. Takový podvod od nich nelze očekávat.

Lev

Lvi jsou pravděpodobně nejvíce společenské a extrovertní osobnosti. Rádi jsou středem pozornosti, ale jsou velmi nedůvěřiví k neupřímným lidem.

Jsou to otevřené osobnosti, které neskrývají své emoce. Proto nechápou lidi, kteří se uchylují ke lhaní. Ani oni sami nelžou, nemají to zapotřebí. Je pro ně jednodušší říct jim všechno přímo do očí.

Štír

O tomto znamení zvěrokruhu můžete často slyšet spoustu nepěkných věcí, ale nemůžete si pomoct a musíte je upřímně ocenit. Skutečně cítí lži druhých lidí. Klamání je pro ně známkou slabosti. Je nepravděpodobné, že by ještě někdy mluvili s lhářem.

Kromě toho jsou Štíři dost přímočaří, nebudou se bavit. Z úst Štíra uslyšíte celou pravdu, i když není zrovna příjemná.

Vodnář

Trpěliví a chápaví Vodnáři jsou schopni pochopit a odpustit jakýkoli čin. Určitě vám dají příležitost se ospravedlnit. Pokud však budete i nadále lhát, pro Vodnáře jednoduše přestanete existovat.

V jejich světě není místo pro lháře a zrádce. Proto se snaží být ke všem co nejupřímnější. V blízkosti takového člověka se cítíte sebejistě. To je opravdu nejčestnější člověk ze všech.

Ryby

A posledním milovníkem pravdy je znamení Ryby. Raději otevřeně říkají, co si myslí, i když to může být trochu urážlivé. Nebudou to pokrytci, očekávejte to i od nich.

Někdy jsou Ryby kritizovány za to, že nedokážou skrýt své pocity. Dokonce se o nich říká, že jsou neslušní. Pravdou však je, že jsou ve všech svých projevech naprosto upřímné.

Právě těchto pět znamení zvěrokruhu se může pyšnit svou upřímností a poctivostí. I když mají obtížné povahové rysy, nikdy vám nebudou lhát nebo mluvit za vašimi zády. Souhlasíte s tímto seznamem?

Hlavní foto: takprosto.cc