Některá znamení zvěrokruhu se narodila se zvláštním posláním od samotného Pána Boha. Jsou zodpovědní za změnu tohoto světa k lepšímu. Kdo nese velkou odpovědnost, astrologové řekl.

1. místo - Ryby

Mistr soucitu

Posláním lidí v tomto znamení je mít soucit s druhými, přijímat lidskou bolest, projevovat podporu a zmírňovat lidské utrpení. Přinášet světu čistotu, podporovat soucit, empatii a léčit bezcitné duše.

2. místo - Vodnář

Dar svobody

Jeho cílem je osvobodit ostatní a pomoci jim překročit jejich komfortní zónu. Ukazuje lidem, že mohou ignorovat zákony, porušovat pravidla a žít, jak chtějí. Posláním tohoto znamení je otevírat společnosti nekonečné možnosti k realizaci jejích nejdivočejších bláznivých představ a fantazií.

3. místo - Rak

Léčitel duší

Ideál pravé lásky a soucitu. Umí léčit psychická zranění a inspirovat lidi k výkonům. Vrací druhým touhu žít. Propaguje rodinné hodnoty a na vlastním příkladu ukazuje, že pravá láska se nevyskytuje jen v pohádkách.

4. místo - Váhy

Dokonalý vzor ctnosti

Ví, jak pomoci i tomu nejznámějšímu hříšníkovi najít pravou životní cestu. Dokáže najít přístup ke každému. Jeho darem je zasévat do lidských srdcí semínka laskavosti a upřímnosti. Pomáhá najít východisko z nepřehledných situací a dodává důvěru.

5. místo - Střelec

Dokonalý vzor poctivosti

Jeho darem je schopnost rozpoznat sebemenší náznak lži. Nejpravdivější znamení se rodí proto, aby ukázalo plnou sílu a moc pravdy. Aktivně propaguje správný životní styl a dokazuje lidem, že je možné žít dobře i bez lží a podvodů.

Hlavní foto: google.com