S kterými muži to budete mít velmi těžké.

Přestože si spřízněnou duši vybíráme na základě vlastních pocitů, které se v přítomnosti člověka objevují, určité věci v dalším vývoji vztahu lze do jisté míry předpovědět, když víme, který den v měsíci se dotyčný narodil. Dnes budeme hovořit o mužích, kteří, je velmi obtížné vybudovat dlouhodobý vztah s jednou ženou.

Muž ve znamení Panny

Jedno z nejpyšnějších znamení, které vždy zná svou cenu. Panny zpravidla netouží shromažďovat kolem sebe co nejvíce partnerů - tito lidé si pečlivě vybírají spřízněnou duši. V tom je celý problém: je to vzácná žena, která souhlasí s tím, aby se tolik přizpůsobila ideálu vybíravé Panny. Muž narozený v tomto znamení vás bude všemožně korigovat, dávat vám cenné rady a sám rozhodovat. Netřeba dodávat, že dívky od takových pedantů utíkají, aniž by se ohlédly?

Muž Vodnář

Poměrně společenské znamení, které si nestěžuje na nedostatek přátel, a obecně pro takového muže není problém seznámit se s dívkou, která upoutala jeho pozornost. Svoboda, nezávislost a oddanost ideálům Vodnáře se však často stávají důležitějšími věcmi v životě než láska k jedné ženě. Tento muž si neustále vytváří ideál své ženy, který mu ve skutečnosti málokdy vyhovuje. Když se Vodnář setká s životní pravdou, spěchá vztah ukončit a raději si začne hledat novou ženu, která by se tentokrát rozhodně neměla ukázat jako mýtus, ale jako skutečnost. Stojí za zmínku, že člověk téměř nikdy nenajde ideál?

Muž Rak

Jedno z nejsmyslnějších znamení, a proto velmi zamilované a neklidné. Tito muži se rádi zamýšlejí nad kvalitou svého vztahu, nad tím, co jejich partnerce chybí, v čem by mohla být lepší. U nové ženy často nachází chybějící vlastnosti, zatímco on může mít vážný vztah a ještě mít vztah bokem, bez jakýchkoli výčitek. Proto je důležité si uvědomit, že sebemenší nesoulad s představami Raka znamená, že už hledá ženu, která by zaplnila prázdné místo. Buďte opatrní.

Muži Blíženci

Nejbezohlednější a nejproměnlivější znamení. Není divu, že velké množství dvojčat je talentovanými a známými umělci. S takovým mužem není nikdy nuda, většinou je neuvěřitelně přitažlivý a ví to, proto nespěchá s vážným vztahem. Pokud se Blíženci vezmou, obvykle se tak stane po čtyřicítce, a i tehdy se žena musí hodně snažit, aby muž v manželství viděl více výhod pro sebe. Udržet si partnera je prostě nemožné, pokud se na obzoru objeví žena, která je ve všech ohledech atraktivnější.

Hlavní foto: womanhit.ru