Všichni se bojíme, že nám někdo ublíží, ale stále věříme, že s tím správným člověkem můžeme vytvořit něco výjimečného.

Existují však znamení zvěrokruhu, která se intimnostem obzvlášť vyhýbají, a tak beze slova zmizí z partnerského života dříve, než se vztah stane vážným.

Dělají to bez varování a pro ty, s nimiž mají nějaký vztah, zůstávají utajeni. I když rande dopadlo dobře a zdálo se, že se k sobě hodíte, neberte si to osobně.

Následující znamení zvěrokruhu mají z intimity panický strach.

Váhy

Uvědomit si, co od života skutečně chtějí, je téměř zázrak. I když si často představují, jak by mohl vypadat jejich ideální vztah, hledají uspokojení pouze ve svých představách. Pokud jde o kontakt s opačným pohlavím, bojí se odsouzení a bolesti.

V důsledku toho utíkají, aniž by vysvětlili důvody, ačkoli to ve skutečnosti nedělají kvůli partnerovi, ale kvůli sobě. Ve vztahu potřebují Váhy hodně trpělivosti.

Vodnář

Vztahy jsou uměním kompromisu a Vodnář nesnáší, když ho někdo omezuje. Ve svém životě potřebuje hodně svobody. Může vytvářet vztahy, ale jen na krátkou dobu a pro vlastní potěšení.

I když jeho postoj může zlomit srdce mnoha lidem, přijde čas, kdy sám bude hořce plakat a cítit, že potřebuje po svém boku dalšího člověka.

Lev

Duše kamarádství, která jen zdánlivě vytváří intimní vztahy. Na Instagramu to může vypadat cool, ale v praxi ne. Uvnitř se Lev cítí osamělý a nešťastný.

Pýcha a přehnaná očekávání způsobují, že se mu nikdo nezdá být vhodným dlouhodobým partnerem. Jakmile cítí, že ho někdo nerespektuje, okamžitě zmizí.

Střelec

Seznámení se Střelcem se může zdát romantické, ale jen na chvíli. Tento typ nemá rád zodpovědnost a vážné rozhovory, které jsou základem zdravého vztahu.

Je to klasický playboy, takže když se na obzoru objeví problém, za neznámých okolností zmizí. Nemá žádné výčitky svědomí. Rychle si najde jinou zábavu, jen nemyslete na to, že se jí bude nějak účastnit. Stabilní vztah? Možná jednoho dne...

Hlavní foto: google.com