Setkali jste se někdy ve svém životě se skutečně silnými ženami, které jsou ochotné udělat cokoli, aby dosáhly svých cílů?

Zástupci pouze tří znamení zvěrokruhu mají obrovskou sílu vůle a nikdy se nevzdávají a stojí si za svým. Astrologové varují, že je lepší se s těmito ženami nedostávat do konfliktu, jinak by se pro vás setkání s nimi mohlo ukázat jako naprostý neúspěch.

Beran

Mohou se zdát křehké a slabé, ale první dojem je klamný. Berani si cení své nezávislosti a jsou připraveni bojovat za své přesvědčení.

Dokud jim nevyhlásíte válku, budou se chovat klidně a nebudou se soustředit na maličkosti.

Stačí však překročit hranice povoleného, když Beran okamžitě přejde do útoku, a častěji z boje vyjde jako vítěz.

Býk

Tyto ženy jsou vždy otevřené a laskavé k ostatním. Ani nepoznáte, že se v nich skrývá nezlomný charakter.

Ale posuzovat postavu pouze na základě vnějších znaků je přinejmenším pošetilé. Pokud narušíte osobní prostor Býka, uvidíte před sebou úplně jiného člověka - rozzlobeného a připraveného vás kdykoli rozemlít na prach. Proto byste měli být při jednání s Býkem velmi opatrní.

Kozoroh

Většinou se chovají v mezích slušnosti - velmi zřídka od nich uslyšíte nadávky nebo je zastihnete v nekontrolovaném emočním výbuchu.

Vnější lhostejnost je základním životním postojem. Kozorozi se tak chrání před lidmi, kteří chtějí záměrně snížit jejich sebevědomí.

Pokud klasická technika nezabere, přejdou Kozorozi k aktivnějším opatřením. V tomto okamžiku si od nich udržujte bezpečnou vzdálenost.

Hlavní foto: google.com