Každý člověk si samozřejmě chce být svým partnerem naprosto jistý. Při rozhodování o navázání milostného vztahu si zjistěte, v jakém znamení zvěrokruhu se váš vyvolený narodil. Astrologové rozlišují 5 nejvěrnějších.

Každý člověk je jedinečný a nelze přesně předpovědět, jak se bude v průběhu života chovat. Určité obrysy budoucí rodinné cesty však můžete získat, když budete vědět, v jakém znamení zvěrokruhu se váš potenciální partner narodil. Nejvěrnějších je 5 z 12.

1. Býk

Jakmile se zemské znamení Býka skutečně zamiluje, zcela se věnuje romantickému vztahu a nedovolí nikomu, aby jeho volbu ovlivnil a narušil klid a harmonii v páru. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu upřímně milují a snaží se svůj osobní život stavět na důvěře. Pokud se spřátelíte s Býkem, bezpodmínečně vás vezme pod svá křídla a udělá vše pro to, aby byl váš vztah harmonický, hluboký a šťastný.

2 Rak

Rak je jedním z nejvěrnějších znamení. I když láska pomine, lidé narození pod patronací této konstelace často zůstávají ve vztahu, protože nechtějí ublížit svému partnerovi. A to až do chvíle, kdy se odváží odejít a zkusit štěstí jinde. Citliví Raci jsou snadno traumatizováni: téměř nikdy se nedokážou zcela oprostit od následků zrady a cítí se neschopni znovu otevřít své srdce osobě, která nenaplnila jejich důvěru.

3. Lev

Do tohoto seznamu je zařazen také ohnivý lev. Silní a hrdí představitelé tohoto znamení zvěrokruhu sní o tom, že se milovaná osoba stane jejich pravou spřízněnou duší. Vítají plnou spřízněnost duší, i když jsou někdy trochu tvrdohlaví. Lvi milují celým svým srdcem a téměř nikdy svého partnera neurážejí, ale sami očekávají na oplátku hodně upřímnosti a respektu.

4. Váhy

Lidé narození pod záštitou této konstelace jsou velmi loajální ke svým blízkým, protože usilují o harmonii a rovnováhu (a v žádném případě nechtějí vychýlit misky vah na tu či onu stranu). Zvažují všechny možnosti a pečlivě si vybírají spřízněnou duši, aby dosáhli úplného porozumění. Je třeba se k nim chovat čestně a otevřeně, jinak se další vývoj může ukázat jako nepředvídatelný.

5. Štír

Vodní znamení Štíra je považováno za nejvěrnější znamení celého zvěrokruhu. To platí zejména pro ty, kterým vládne planeta Venuše. Je pravda, že lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou velmi žárliví. Chtějí, aby partneři patřili výhradně jim. Štíři věří, že nevěra v páru je tragédie, a dělají vše pro to, aby jí zabránili. Podvádění mohou odpustit, ale nikdy na něj nezapomenou.

Hlavní foto: joinfo.com