Pokud jde o úspěch v životě, odborníci se shodují, že jedna vlastnost je důležitější než cokoli jiného: odolnost. Každý člověk zažije zklamání a neúspěch, ale odolní lidé se zvednou z kolen a zkusí to znovu.

Některá znamení zvěrokruhu jsou přirozeně vytrvalejší než jiná, jak zjistíte níže. Naštěstí se jedná o dovednost, která se dá naučit praxí, takže i když nenajdete své znamení na tomto seznamu, můžete svou odolnost rozvíjet.

Lev

Je poměrně zřejmé, že Lev by měl být na tomto seznamu. Je to skutečně jedno z nejsilnějších znamení zvěrokruhu a důvody jsou zcela zřejmé, zejména pokud věnujete čas pozorování jejich osobnosti. Lvi jsou rození vůdci. Mohou jednoduše převzít kontrolu nad situací, ve které se nacházejí. Je to pro ně téměř přirozené. Umí dobře vést skupiny lidí. Jsou přesvědčeni o svých schopnostech dovést lidi do cíle a nikdy o sobě nepochybují. Jsou také velmi charismatičtí, a proto si snadno získávají důvěru svého okolí. Ani u lvů nebylo pozorováno, že by se za něco příliš styděli.

Střelec

Střelci, jste houževnatější než většina znamení, protože vám nezáleží na ambicích. Je to prostě pohodový, bezstarostný člověk s mimořádně silnou psychikou. Lidé v tomto znamení jsou vynikající stratégové, kteří "odzbrojují své protivníky" krok za krokem. Jsou trpěliví a odolní. I v kritické situaci si dokáží zachovat chladnou hlavu. Střelci mohou být vzorem pro ostatní znamení, která se vzdávají při prvním neúspěchu. Střelec je inteligentní a okamžitě vyvozuje správné závěry. Nemá ve zvyku opakovat stejné chyby.

Rak

Ačkoli jsou lidé ve znamení Raka známí tím, že jsou emocionální, jsou také známí tím, že jsou velmi silní, pokud jde o používání svých citů. Rakové mají spoustu pocitů, ale málokdy se jimi nechají ovládnout. Dokážou jednoduše emocionálně ovládnout lidi, se kterými komunikují, protože vždy hlouběji chápou, jak fungují lidské emoce.

Štír

Intenzita je slovo, které skutečně nejlépe vystihuje osobnost Štíra. Nestydí se vyjadřovat své emoce a rádi dávají najevo, co si myslí a jak se cítí, aniž by to skrývali. Příliš se nestarají o to, jak je vnímají ostatní lidé nebo co o nich říkají. Žijí své životy podle svých vlastních měřítek. Lidé ve znamení Raka jsou známí svou lehkou arogancí, ale právě díky tomu jsou tak sebevědomí. Je to také velmi vášnivé znamení zvěrokruhu.

Beran

Beran je ze všech znamení zvěrokruhu pravděpodobně nejambicióznější. Lidé v tomto znamení jsou snílci, ale nejen sní, ale také hodně pracují. Jsou velmi houževnatí a nikdy se nebojí vynaložit úsilí, aby od života získali to, co chtějí. Berani se nikdy nevzdávají výzev. Mnoho lidí může říci, že tito lidé jsou neosobní, ale to je jen proto, že Berani jsou příliš soustředění na své cíle, než aby se nechali strhnout dramaty a emocemi. Beran je znamení zvěrokruhu, na které se můžete spolehnout. Sliby, které si dá, vždy dodrží.

Hlavní foto: kobieta.onet.pl