Pravá láska je cílem nejen mnoha žen, ale i mužů.

Astrologové uvedli několik zástupců zvěrokruhu, u nichž jsou šance na nalezení pravé lásky v druhé polovině července velmi vysoké.

Naštěstí pro ty, kteří jsou ve vztahu, hvězdy připravily další romantické období.

Seznam šťastlivců zahrnuje: Býk, Blíženci, Lev, Štír a Střelec.

Býk

Býk bude středem pozornosti opačného pohlaví. Čeká na ně spousta milých a perspektivních známostí. Proto se nevyplatí sedět doma, když je příležitost navštívit zajímavou akci nebo se jen tak projít.

Tímto způsobem se výrazně zvýší šance na navázání romantického vztahu. Pokud se na obzoru objeví bývalý partner se zajímavým návrhem na obnovení vztahu, raději od této myšlenky upusťte, protože to v tuto chvíli není nejlepší volba.

Blíženci

Blíženci najdou ve stávajícím vztahu něco nového. To platí pro ty, kteří jsou ve vztahu, ale i pro páry, které jsou již dlouho v manželství. Od svého partnera mohou očekávat velmi příjemná a romantická překvapení. S největší pravděpodobností půjde o romantickou večeři nebo krátký víkendový výlet.

V každém případě to zpestří vztah a osvěží city. Ti, kteří jsou stále svobodní, by neměli zoufat, protože v jejich okolí je mnoho vhodných kandidátů, zbývá si jen vybrat.

Lev

Láska a lvi nebudou ušetřeni. Jako vždy budou středem pozornosti opačného pohlaví, protože dokáží skvěle vzbudit zájem o svou osobu. Nezadaní Lvi si najdou toho pravého partnera a vytvoří nádherný a perspektivní pár.

Jediné, na co si musíte dát pozor, je nevrhnout se do náruče prvnímu člověku, kterého potkáte, protože první dojem může být zavádějící.

Pro ty, kteří jsou již delší dobu ve vztahu nebo v manželství, nebude druhá polovina července smutná, ale naopak bude plná romantiky a díky vašemu partnerovi bude plná nových dojmů.

Štír

Láska přijde ke Štírům. Některým se podaří navázat vážný a dlouhotrvající románek, u jiných skončí ve fázi lehkého flirtu.

V každém případě budou středem pozornosti a dočkají se mnoha milých komplimentů a výrazně rozšíří okruh svých přátel. Pro manželské páry bude druhá polovina července rovněž pozitivní a romantická. Manželé si budou moci věnovat více času, ve vztahu se objeví něco nového.

Střelec

Pro Střelce nastane čas silných a upřímných citů. Ti, kteří aktivně hledají příjemný a perspektivní vztah, najdou takový, který může radikálně změnit jejich život k lepšímu.

Nová láska si stanoví nové a zajímavé cíle, jejichž dosažení bude zajímavým a zábavným dobrodružstvím. Pokud je Střelec ženatý nebo má vážný a dlouhodobý vztah, měl by očekávat romantické večery a také příjemné dárky, které mohou opravdu potěšit a překvapit.

Hlavní foto: google.com