Astrologové rozlišují 3 znamení zvěrokruhu, která jsou neoddělitelná od nesnesitelné povahy. Zástupci těchto tří vedoucích představitelů jsou překvapivě rozdílní, ale zároveň je obtížné s nimi navázat vztahy založené na důvěře. Na rozdíl od monogamních lidí zvěrokruhu se vyznačují také pomíjivostí vztahů, která spočívá na podvědomé úrovni.

3. místo: Blíženci

Blíženci jsou velmi veselá a upovídaná. Ne nadarmo je však ústřední postava společenského člověka v tomto žebříčku na čestném třetím místě. Jejich neodolatelná povaha je jen maskou, za kterou se skrývají jejich skutečné potřeby. Lidem ve znamení Blíženců je obtížné vyhovět téměř ve všem, od milostných vztahů až po profesní aktivity.

Nevyjadřují se na svou obranu, jejich metoda je krutější - lhostejné nebo někdy kruté chování vůči pachateli, horší než hrozná pomsta.

Blíženci zjevně naslouchají názorům partnera rozhovoru, ale ve skutečnosti je zcela ignorují. Pokud si někdo myslí, že toto znamení zvěrokruhu je velmi shovívavé, je třeba zdůraznit, že v budoucnu přijde zklamání, protože je to jen zdání.

2. místo: Beran

Beran je hrubý a nevychovaný. Dokáže člověka v mžiku oka urazit tím nejsměšnějším způsobem a v tom nejneočekávanějším okamžiku. Pohodová konverzace se může rychle změnit v konflikt a nezáleží na tom, zda se jedná o soukromou konverzaci nebo o rozhovor v kruhu velké skupiny lidí.

Beran si nedělá starosti s názory ostatních, protože má vždycky pravdu. Jeho sobecká povaha si nikdy nepřipouští vlastní chybu. Pokud je však Beran přesvědčen, že se provinil, pokusí se to odčinit nějakým dárkem. To však není štědrost, ale almužna, a když ji jednou přijmeme, neměli bychom předpokládat, že se tento argument nebude opakovat. Při časté komunikaci bude Beranovi trvat nanejvýš tři dny, než opět projeví svůj nevhodný sarkasmus.

1. místo: Štír

Zde je zasloužený vůdce z této trojice. Štír má ze všech znamení zvěrokruhu nejsložitější osobnost. Je mstivý, ke všem krutý a nedokáže ustoupit. Vždycky si vezme to své, nebo dokonce cizí, bez ohledu na názory ostatních. A to není všechno!

Žárlivost, hněv a posedlost partnerem činí Štíra neuvěřitelně bezohledným. Snadno si vymýšlí neexistující skutečnosti a s velkou radostí falešně obviňuje svého partnera. Štíři se k lidem chovají jako k věcem. A jejich partner často hraje v každodenním životě roli laskavce nebo otroka.

Hlavní foto: volkovysk.by