Každý má ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který je velmi oblíbený. Je předmětem všeobecného obdivu a je vždy obklopena obdivovateli a fanoušky. Nedělá pro to nic zvláštního, ale je vždy úspěšná. Je milována, obdivována a napodobována. Možná je to jejím neuvěřitelným charismatem nebo jedinečným smyslem pro humor a šarmem, nebo možná vším dohromady. Astrologové jsou přesvědčeni, že existují taková znamení zvěrokruhu, jejichž představitelé jsou nejoblíbenější.

Vodnář

Představitelé narozeni ve znamení tohoto souhvězdí zvěrokruhu jsou nesmírně okouzlující lidé, kteří přitahují lidi kolem sebe jako magnet. Podplácejí lidi svou dětskou spontánností, lehkostí a dojemnou zvědavostí. Vedle Vodnáře se cítíte mnohem živější a mladší, protože z něj přímo vyzařuje láska k životu. Jsou to kreativní lidé, opravdoví dobrodruzi a snílci, se kterými se nikdy nenudíte. Vodnář má vždy v zásobě obrovské množství zajímavých příběhů, které chcete poslouchat znovu a znovu.

Kromě toho má Vodnář jedinečný smysl pro humor a dokáže rozesmát každého. Jejich humor je naprosto netoxický a nevadí jim smát se sami sobě. S Vodnáři není nikdy nuda a ke svým přátelům se chovají s obdivem a úctou. Někdy se může zdát, že jsou příliš lehkovážní a infantilní, ale nikdo je za to nekritizuje, protože opravdových romantiků v našich životech není mnoho.

Lev

Lvi jsou velmi silní a sebevědomí lidé. Celým svým vzhledem vyzařují spolehlivost a sebedůvěru, kterou podplácejí všechny kolem sebe. Vedle nich se lidé cítí mnohem bezpečněji. Navzdory svému postoji a síle to však v žádném případě nejsou bezduší a nudní lidé. Naopak, Lvi mají život velmi rádi a umí si ho opravdu užívat. Zástupci tohoto znamení se rádi točí ve společnosti a přitahují obdivné pohledy. Ať jsou Lvi kdekoli, vždy jsou obklopeni davy fanoušků, zástupci tohoto znamení mají tak silný magnetický účinek. Kromě toho jsou Lvi obdařeni neuvěřitelnou vnitřní energií a jsou schopni inspirovat ostatní k novým výkonům a úspěchům. Ti, kdo jsou vedle Lva, také začínají cítit sílu a sebedůvěru. Lvi jsou opravdoví maximalisté a to je jejich hlavní tajemství úspěchu. Měli by být na prvním místě ve všech oblastech života, takže jsou nejlepšími přáteli, nejvášnivějšími milenci a nejlaskavějšími a nejvlídnějšími rodiči.

Štír

Zástupci tohoto znamení k sobě přitahují lidi svým počátečním charismatem. U Štírů je situace paradoxní. Zdá se, že jsou to velmi chladní a cyničtí lidé, ale právě to přitahuje lidi kolem nich. Jak se říká, zakázané ovoce je sladké. Štíři vyzařují sebejistotu a určitou monumentalitu, takže je lidé respektují a snaží se s nimi jednat na úrovni. Pokud má někdo za přítele Štíra, má velké štěstí. Jsou to ti nejspolehlivější kolegové, kteří vám pomohou v každé situaci. Štíři dokáží ocenit vše, co pro ně lidé udělají, a nikdy nezůstanou v dluzích. Jsou to vynikající posluchači, kterým lze svěřit jakékoli tajemství, aniž by se museli bát, že se to dozví celý svět. Štíři se umí vžít do situace někoho jiného, a proto nikdy nikoho neodsuzují ani nekritizují.

Hlavní foto: navalnyfals.com