Lidé narození v těchto znameních zvěrokruhu mají skutečně silný charakter a vyznačují se většími zásobami vůle. Právě oni se nejčastěji stávají vynikajícími vůdci, kteří s sebou táhnou lidi.

Nejvytrvalejší znamení zvěrokruhu

Nejprve si povězme o těch znameních zvěrokruhu, která jsou považována za nejcitlivější.

Rak, Ryby, Váhy a Lev - to jsou znamení zvěrokruhu, která velmi těžko snášejí různé neúspěchy. Jsou tak jemné a citlivé, že se snadno poškodí. Zároveň se ale na tyto lidi často usměje štěstí, takže to není tak, že by byli pod ochranou. Lidé v těchto znameních zvěrokruhu mohou být nazýváni "šťastnými".

"Uprostřed" žebříčku jsou následující znamení zvěrokruhu:

Beran. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou velmi vytrvalí a vždy ve všem uspějí. Zrada velmi blízké osoby je však může vyvést z rovnováhy.

Býk, stejně jako Beran, je odolný vůči všem nepříznivým okolnostem. Je však pro ně velmi obtížné přežít neúspěchy, které se stanou nečekaně a velmi náhle. Lidé v těchto znameních zvěrokruhu nemají příliš rádi změny, i když jsou pozitivní.

Blíženci přijímají nepřízeň osudu docela klidně. Někdy až příliš klidně, s jistým klidem. Mohou se rozpadnout pouze tehdy, pokud s tím sami souhlasí. Rychle však pominou a rychle se vrátí do normálu.

Nejvytrvalejší znamení zvěrokruhu jsou však následující:

Panna a Kozoroh pod vlivem totemu. Tito lidé, jakoby vytesaní z kamene, stokrát padnou, ale můžeme si být jisti, že po nějaké době vstanou a půjdou dál. Jsou věrní svému přesvědčení, a proto jdou za svým cílem, i když jim tato cesta zabere půl života.

Vodnář. Myslím, že je zvláštní, že se nachází zde. Na rozdíl od vytrvalosti výše uvedených znamení zvěrokruhu není Vodnář tak silný duchem, ale spíše flexibilní. Je jako mladý stromek v bouři - ohýbá se, ale odolává poryvům větru. Možná je to proto, že si vše nebere k srdci, ale spíše se snaží získat zpět svou rovnováhu, aby dobře přečkal dobu zkoušky nebo krize. Vodnář často prochází těžkými životními okamžiky.

Štíři (obvykle muži) jsou podobní ptáku Fénixovi, který pokaždé vstane z popela. Znovuzrodí se bez ohledu na to, že musí mnohokrát hořet a trpět. Tito lidé jsou velmi citliví na zlo, které přichází zvenčí, ale nikdy před ním neskloní hlavu.

Hlavní foto: google.com