Problémy a těžkosti potkávají každého, ale ne každý je připraven čelit jim s úsměvem. V kruhu zvěrokruhu je 5 zástupců, kteří si nikdy nestěžují na osud a vždy mají úsměv na tváři.

Váhy

Mistr šťastného úsměvu. Problémy řeší sám a nikdy se nepodělí o své emocionální zážitky. Za maskou veselého vtipálka se skrývají skutečné emoce. Hraje roli otevřeného a přátelského člověka, který nezná problémy. Považuje za svou povinnost usmívat se i přes slzy a být pozitivním člověkem v každé situaci.

Střelec

Považuje pomoc a podporu druhých za uznání vlastní slabosti. Aby nezískal status infantilní osobnosti, hluboce skrývá své citové prožitky. Čím těžší je jeho osud, tím širší je úsměv na Střelcově tváři. Toto znamení se za vtipnými vtípky snaží skrýt svou depresi.

Kozoroh

Snaží se všechny přesvědčit, že jeho osud je dokonalý. O problémy a citové zážitky se nesvěří ani svým nejbližším. V obtížných situacích zachovává klidný a nevzrušený výraz. Na každou otázku odpovídá, že je s ním všechno v pořádku, že má život pod kontrolou. Upřímně se usmívá a směje, i když ve skutečnosti mnoho problémů nezvládá.

Rak

Tváří v tvář nebezpečí je zvyklý dívat se s úsměvem. Takový člověk se bude smát i na smrtelné posteli. Své problémy považuje za nehodné pozornosti druhých, a proto o nich nemluví a nežádá o pomoc. Snaží se s nikým nesdílet své zážitky a v nejtěžších chvílích se raději uzavře do sebe.

Býk

Osoba ve znamení Býka může působit otevřeně a emotivně. Ve skutečnosti své citové trápení raději skrývá. Je to velmi uzavřený člověk. Aby v očích ostatních nevypadal jako slaboch, neustále se usmívá a povzbuzuje ostatní, aby dělali totéž. Problémy řeší sama a věří, že žádat o pomoc je nepřijatelné.

Hlavní foto: google.com