Všechny ženy mají svá tajemství, jak si snadno získat mužské srdce.

Astrologové našli 4 ženská znamení zvěrokruhu, do kterých se muži okamžitě zamilují.

4. místo - Ryby

Ryby jsou skutečnými požírači mužských srdcí. Neradi se rozhodují. Nechtějí se o ničem rozhodovat, chtějí novou kabelku a ruce. Obracejí se ve svém jemném ženském světě. Jak se dá takové víle odolat? Je pravda, že ne každý člověk se může stát tím, s kým chtějí Ryby plavat v jedné řece. Ale to už je jiný příběh.

3. místo - Lev

Lvice prostě vzbuzují důvěru. Jsou přesvědčeny, že jsou nejpřitažlivější a nejženštější. Mužům se takové dámy líbí, ale ne každý má odvahu takovou ženu oslovit. Proto se Lvice umístily až na třetím místě.

2. místo - Štír

Vyznačují se přirozeným magnetismem. Jejich kouzlo je neodolatelné. Každý ví, jak jsou tyto ženy svůdné. Proto se od nich mnozí snaží držet dál. Zakázané ovoce je však sladké. Jak se tomu dá odolat? I kdyby to měla být poslední věc ve vašem životě.

1. místo - Váhy

Víte, co muže na těchto ženách přitahuje? Je to jejich schopnost prezentovat své nedostatky jako pozitiva. Dámy v tomto znamení se téměř nikdy nezabývají otázkou, zda jsou dostatečně ženské. Je přece jasné, že nikdo není ženštější než ony. Prostě žijí a užívají si života! A právě to přitahuje nadšené pohledy.

Hlavní foto: google.com