Dnes vám řeknu, která znamení zvěrokruhu jsou pro sebe jako stvořená. Jejich vztahy jsou plné vášně a nezapomenutelných emocí.

Střelec a Blíženci

Tato dvě znamení se skutečně přitahují jako magnet. Pokud jde o přitažlivost, jsou pro sebe doslova stvořeni. Rádi vedou dlouhé rozhovory. Blíženci rádi pomlouvají a ne vždy přemýšlejí o tom, co říkají, zatímco Střelec je otevřený a upřímný. Blíženci jsou vždy připraveni k akci a Střelec se vedle takového partnera stává ještě větším dobrodruhem.

Býk a Štír

Býka nejvíce přitahuje Štír. Pokud tato dvě znamení zvěrokruhu tvoří pár, tráví spolu den i noc. Všechny jejich vztahy budou mít špatné chvíle, když si časem začnou uvědomovat, jak moc jsou rozdílné. Štír je z pohledu Býka příliš impulzivní. Na druhou stranu Štír považuje Býka za příliš neochotného ke změnám, ale v zájmu jejich vztahu je ochoten se změnit. V takovém případě bude jejich vztah skutečně úspěšný.

Kozoroh a Rak

Vzájemně se doplňují. Rezervovaný Kozoroh nedokáže odolat emocím Raka. Pokud však Rak příliš často naříká a stěžuje si, že ho Kozoroh ignoruje, vztah může skončit. Věnujte tomu pozornost. Pokud Kozoroh a Rak najdou způsob, jak si porozumět, jejich láska bude trvat navždy.

Váhy a Beran

Divoký a energický Beran může snadno podlehnout kouzlu složité osobnosti Vah. Lidé z těchto znamení jsou velmi odlišní, ale zpočátku spolu dobře vycházejí. Osobnost Vah může Beranovi připadat nudná. Pokud se Váhy uvolní, mohou si užít nejkrásnější vztah svého života.

Ryby a Panna

Ryby jsou od přírody optimistické a dobrou náladu je těžké zkazit. Panny mají rády pořádek, práci a disciplínu. Pokud se Ryby postaví Panně do cesty, může udělat několik výjimek, alespoň na začátku vztahu. Pokud se lidem v těchto znameních podaří dosáhnout kompromisu, jejich vztah bude dokonalý.

Lev a Vodnář

Pro Vodnáře neexistují žádné autority. Lev žije podle vlastních pravidel a rád velí. Pokud Lev dovolí, aby se umělecký Vodnář stal součástí jeho života, vláda "krále zvířat" končí. Jeho hlasitý řev se změní v tichý šepot, ale místo toho pozná všechny radosti svobody v jednání a chování. Tuto dvojici čeká zářná budoucnost.

Hlavní foto: google.com