Dnes se seznámíme s představiteli zvířetníkových souhvězdí, kteří se nikdy neohlížejí zpět, ať už pro ně byla minulost jakkoli bolestná a těžká! Vždy usilují o šťastnou budoucnost.

Ačkoli vnější klid vzbuzuje důvěru, zástupci zvířetníkového souhvězdí Býka se těší kontroverzní pověsti. Na první pohled vypadají jako workoholici, kteří usilují o životní stabilitu.

Málokdo však ví, že pro dosažení svého cíle jsou Býci ochotni udělat cokoli a zanedbávat zájmy a zásady ostatních.

Lidé jsou samozřejmě různí, ale většina Býků vykazuje podobné rysy a přístupy ke svým cílům.

Býk, stejně jako ostatní souhvězdí zvěrokruhu, je zvyklý se jednou provždy rozloučit. Dělají to však velmi zřídka a jen v krajním případě, když už nemají sílu vztah snášet.

Přestávají vnímat efekt svého úsilí a snahy a ukončují vztah, aniž by věnovali pozornost některým pozitivním vlastnostem milované osoby. A to je logické! Kdo by chtěl výměnou za péči a starostlivost přijímat lhostejnost?

V tomto okamžiku se Býk rozhodne k zoufalému kroku - přetrhat pouto s viníkem.

Blíženci, kteří jsou od přírody frivolní, snadno a rychle najdou společnou řeč s lidmi kolem sebe. Navzdory své společenskosti jsou tvrdohlaví a žádné ze znamení zvěrokruhu se jim v této vlastnosti nevyrovná.

Přestože se do našeho seznamu dostali díky neobvyklému zvyku - pálit mosty bez výčitek a slz. Když je nervozita na vrcholu a poslední kapka trpělivosti již vyprchala, Blíženci zvednutím levé ruky pošlou problémy a s nimi spojené osoby co nejdál.

V tu chvíli se sami ztratí z dohledu a užívají si své akce. Navíc tito zástupci zvěrokruhu pravděpodobně nikdy nelitují svého těžkého rozhodnutí.

Blíženci nejsou zvyklá jednat jemně a opatrně a snažit se přesvědčit ostatní o správnosti svého názoru. To je pod jejich důstojnost. A rozhodně se nebudou podílet na převýchově.

Zástupci vzdušného živlu si váží svého času a energie. Upřímně chápou, že znalosti a dovednosti nelze vložit do hlavy jiné osoby, takže takové pokusy jsou zbytečné.

Lidé narození ve znamení Kozoroha se vyznačují vytrvalostí a rozhodností. S obtížemi se vyrovnávají snadno a emocionálně. Je pravděpodobné, že problémy je oživují a posilují.

Štíři však mají hrozný zvyk se s někým pohádat a pak tiše odejít, čímž oběť připraví o vysvětlení a pochopení toho, co se stalo.

Jde o to, jak si váží svého času. Neradi jimi plýtvají zbytečně. To platí nejen pro pracovní situace, ale také pro vztahy a komunikaci s blízkými.

Kozorozi jistě nebudou utěšovat přítele, kterého opět opustil partner. Aniž by se snažili vysvětlit základní, dobře známé pravdy, Kozorozi prostě odejdou.

Lidé v tomto znamení si často jdou svou vlastní cestou, na všechno zapomínají a nedávají šanci na usmíření. Nepovažují za nutné plýtvat vlastní energií na někoho, kdo o ni nestojí.

Hlavní foto: google.com