Představujeme vám tedy znamení zvěrokruhu žen, které přivádějí muže k šílenství.

Váhy

Představitelé tohoto znamení zvěrokruhu jsou velmi ženské, ale také velmi inteligentní. Když se člověk tohoto znamení zvěrokruhu dostane do potíží, promění se v bezmocné kotě a bude se chovat jako skutečná dáma, to znamená, že bude hledat pomoc u mužů. Kromě toho jsou představitelé znamení zvěrokruhu Váhy všem známí svou mimořádnou krásou a nádhernou barvou pleti.

Ženy ve znamení Vah mají velmi dobré způsoby, oblékají se módně, v parfumerii dávají přednost jemným a decentním vůním. Tyto ženy milují propracované šperky, které jsou jistě drahé. Váhy touží po luxusu, a proto si chtějí pořizovat drahé a krásné věci. Mají také vynikající smysl pro humor a velmi ostrý jazyk. Partner ve znamení Vah by měl být dokonalý ve všem, od pohody až po vzhled. Muži ve znamení Vah si nade vše cení kreativity.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou velmi kritičtí, zejména k sobě samým. Snaží se sledovat novinky ve svých oborech. Tím se odlišují od ostatních žen. Za zmínku stojí například Monica Bellucci, Brigitte Bordot nebo Kim Kardashian - všechny tyto ženy jsou krásné a půvabné bez ohledu na věk. Mimochodem, zástupci tohoto znamení zvěrokruhu velmi rádi flirtují a zpestřují si milostný život.

Ženy ve znamení Vah potřebují respekt a obdiv. Jakmile taková žena vstoupí do místnosti, inspiruje všechny kolem sebe k životu. Všichni ostatní obdivují její krásu a dokonalý styl.

Vodnář

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou extrémně nároční. Nikdy nesnižují laťku. Žena ve znamení Vodnáře chce, aby se k ní partner choval jako k princezně. Jsou velmi smyslní a mimořádně inteligentní. Rádi chodí na večírky a chtějí být jejich ozdobou. Žena ve znamení Vodnáře je připravena přijmout pozvání od muže, který se jí líbí. Zástupci tohoto znamení se nikdy nesnaží někoho podvést a takové chování považují za nechutné.

Ženy ve znamení Vodnáře jsou velmi nepředvídatelné, což není na škodu, protože komunikace s nimi je díky tomu zajímavější a příjemnější. Zástupci tohoto znamení si vždy dělají, co chtějí, bez ohledu na náklady. Chování ženy ve znamení Vodnáře proto stále zůstává záhadou.

Ženy ve znamení Vodnáře mají rády hezké věci, vždy chtějí slyšet, že jsou krásné. Mají rády komplimenty na svou vypracovanou postavu. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se vždy aktivně a angažovaně podílejí na důležitých osobních záležitostech svého partnera. A muži mají takové chování rádi, protože jim dává pocit, že jsou potřební.

Panna

Ženy ve znamení zvěrokruhu Panny jsou nejsvůdnější. Ženy ve znamení Panny jsou velmi emocionální jako všechny ostatní ženy, jen Panny dokáží své city dokonale ovládat. O co taková žena usiluje? Nikdo o tom nic neví. Tyto ženy se umějí chovat důstojně. Panna je záhadná osobnost.

Jsou velkorysí, trpěliví a laskaví, ale zároveň jsou vytrvalí ve svých cílech, ohleduplní a vždy naslouchají rozumu, ale ne srdci. Panny vědí, co muži potřebují. A pokud partner ženy ve znamení Panny není schopen pochopit, co chce a o co usiluje, je tato žena vždy připravena přijít mu na pomoc. Jde o analýzu situace. V tomto ohledu vynikají ženy ve znamení Panny. Pokud se představitelka tohoto znamení zvěrokruhu rozhodne vdát, nevdává se v mladém věku, ale činí takové rozhodnutí opatrně.

Ženy ve znamení Panny jsou skvělými hospodyněmi a matkami, ale také atraktivními přítelkyněmi pro svého partnera. Intimní život žen tohoto znamení zvěrokruhu spočívá především v rození dětí. Není však hlavním zdrojem potěšení. Tyto ženy si často udržují svůj krásný vzhled a postavu až do vysokého věku. Jedinou velkou nevýhodou však je, že nikdy nepřijímají kritiku v klidu. Lidé, kteří se odváží kritizovat chování ženy ve znamení Panny, se dostanou na seznam jejích nepřátel.

Hlavní foto: google.com