Každý samozřejmě chce, aby jeho snídaně, obědy a večeře byly chutné, syté a zároveň co nejzdravější. Mnoho znamení zvěrokruhu je skutečnými gurmány, kteří si nejraději užívají samotný proces, ale pro některé je mnohem důležitější konečný výsledek.

Mnoho lidí se rádo dobře a chutně nají, ale pro představitele 5 znamení zvěrokruhu se bez dobrého jídla život často stává šedým, nálada se zhoršuje. Někdy se jídlo stane příliš důležitým a zdravá chuť k jídlu se změní v nezdravou závislost. Je dobře, že se to neděje, protože jíme, abychom žili, a ne žijeme, abychom jedli. Musí existovat rovnováha, kdy si jídlo můžete vychutnat, aniž byste se přejídali.

1. Beran

Beran má velmi rád dobrodružství, včetně toho kulinářského. Pokud se v restauraci objeví něco nového, zástupci tohoto znamení zvěrokruhu si v ní rezervují stůl jako první.

Berani obecně nejsou domýšliví a rádi zkoušejí nejrůznější jedinečné pokrmy. Nechtějí jíst dlouho po sobě stejná jídla, a proto v kuchyni sami hodně experimentují. Berani jsou od přírody optimističtí, a proto s nadšením přijímají vše dobré, co jim život nabízí.

2. Býk

Většina Býků má tendenci věnovat jídlu příliš velkou pozornost. Doslova si užívají vzhled, vůni nebo chuť, o každém jídle příliš přemýšlejí a často chodí do restaurací kontrolovat jídelní lístek a vybírají si, co si objednají několik hodin před obědem nebo večeří.

Býk si nechce nechat ujít nic, co se týká nejnovějších kulinářských trendů, a když si špatně objedná a dostane něco, co mu nechutná, velmi toho lituje a má pocit, že jídlo promarnil.

3. Lev

Lev rád jí, ale nejraději má drahá jídla připravená vynikajícími kuchaři. Lidé narození pod patronací této konstelace mají daleko k milovníkům rychlého občerstvení nebo chipsů, neuspokojují podvědomou úzkost, ale usilují o kulinářské zážitky.

Lvi se rádi stravují v krásném prostředí s dobře vyškoleným personálem a s vynikajícím výběrem rozsáhlých menu. Dávají přednost pokrmům připraveným zkušenými kuchaři a často pořádají skvělé domácí večeře, aby rozmazlovali své rodiny a hosty.

4. Váhy

Váhy vědí, jak důležité je dodržovat stanovený denní režim, a jsou si dobře vědomy toho, že správnější je snídat, obědvat a večeřet ve stejnou dobu, ale často tato doporučení porušují.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu milují různé pochutiny. Pokud mají na určitý výrobek chuť, budou se ho snažit používat častěji, bez ohledu na denní dobu, aniž by se báli, že si zničí chuť k jídlu. Váhy jedí, co chtějí a kdy chtějí, bez ohledu na čas.

5. Ryby

Možnost dobře a chutně jíst pomáhá rybám cítit se lépe po psychické stránce. Obvykle mají velmi dlouhý seznam oblíbených jídel. Pokud mají špatnou náladu, jsou smutní nebo se na někoho urazili, budou jíst, dokud se nebudou cítit lépe.

Ryby rády ochutnávají nové druhy jídel z různých oblastí a kultur světa, ale ve skutečnosti mají vášeň pro rychlé občerstvení. Rychlé občerstvení jim může pomoci zlepšit náladu nebo lépe zvládat stresové situace.

Astrologové jsou přesvědčeni, že některá znamení zvěrokruhu mají zvláštní kulinářské poslání.

Hlavní foto: joinfo.com