Všichni jsou si jistí, že nám rodiče vštípili zdvořilost, a proto už známe všechna pravidla etikety. Ale kromě toho, co je zřejmé, je díky konstelacím mnoho lidí zdvořilých. Rozhodli jsme se mluvit o nejzdvořilejších znameních zvěrokruhu a také o neslušných lidech.

1. místo: Váhy - nejzdvořilejší člověk na světě

Lidé ve znamení Vah nedokážou ublížit ani mouše, je velmi těžké najít takové laskavé lidi. Lidé ve znamení Vah si nikdy nedovolí říct někomu špatné slovo, jsou velmi upřímní.

2. místo: Kozoroh - zdvořilost jako znamení cti

Pro Kozorohy je důležité být upřímný a čestný. Proto jsou v každodenním životě zdvořilí a nemohou si dovolit být nezdvořilí. Někdy však slova Kozoroha, i když bez stínu hrubosti, mohou hodně bolet, ale zároveň nelze říci, že by Kozoroh byl v tu chvíli hrubý.

3. místo: Vodnář - mírně zdvořilý

Vodnář je velmi zdvořilé znamení, nemůže si dovolit křičet, projevovat emoce a vyvolávat hádky. Vodnář je obvykle neutrální. Nezapomínejte však, že Vodnáři si umí bránit své a nedej bože, když někdo zatouží po tom, co jim patří, můžete na zdvořilost navždy zapomenout.

4. místo: Býk - trochu kousavý

Lidé ve znamení Býka jsou vždy snaživí, naivní a laskaví. Milují svou rodinu, důvěřují všem kolem sebe a dokážou být velmi zdvořilí. Dokážou však také bránit své blízké a na zdvořilost mohou v danou chvíli zapomenout, ale na rozdíl od Vodnáře Býk na hádku kvůli své naivitě rychle zapomene.

5. místo: Štír - hrubost jen v pravou chvíli

Štíři jsou právem považováni za nejnásilnější lidi. Zároveň jsou ale až na pátém místě, protože v jejich životě stále převládá zdvořilost a slušnost. Přesto je snadné Štíra naštvat, ale přimět ho k emocionální reakci - to vyžaduje trochu úsilí. Budou s vámi jednat hrubě, ale v obou případech velmi slušně.

Bonus: nejbrutálnější znamení zvěrokruhu.

Nikdy neuhodnete, které znamení zvěrokruhu je nejtěžší. Mnozí s jistotou řeknou, že je to Beran, protože právě oni jsou často křiklaví, impulzivní a hrubí. Ale ne. Střelec je považován za hrubé znamení. Jsou zdvořilí, milí, ale říkají celou pravdu přímo do očí, což zaručuje, že v nich není ani stín zdvořilosti.

Zdvořilost je projevem úcty. Některá znamení zvěrokruhu jsou přirozeně příliš impulzivní nebo přímá, což způsobuje určité problémy v komunikaci, zejména ve zdvořilosti.

Hlavní foto: google.com