Majitelé jemných vlasů vědí, jak obtížné je vybrat si krásný účes. Měla by dodávat objem, snadno padnout a vypadat upraveně. Na řídkých vlasech je těžké dosáhnout tohoto efektu! Tenké vlasy vyžadují neustálou péči, po úpravě špatně drží tvar a je třeba je upravovat každý den.

Je důležité si uvědomit, že ženám s jemnými vlasy sluší jen několik střihů: boby, rovné vlasy po ramena a velmi krátké "chlapecké" účesy. Nejdůležitější je, aby kadeřník zvolil správný tvar a vytvořil strukturovaný účes.

Hrdinka tohoto příběhu má velmi jemné vlasy. Obrátila se na kadeřnictví, aby si vybrala účes. Dáma dlouho používala bob, ale tento účes nedržel objem a stárnul. Kadeřník ženě navrhl, aby radikálně změnila svou image a udělala si stylový krátký účes.

foto: laykni.com

Vlasy byly ostříhány a byl vytvořen asymetrický strukturální střih pixie-bob.

foto: laykni.com

Krásné asymetrické třásně dodávají objem a vytvářejí živý obraz. Vyšlo to stylově a jasně!

foto: laykni.com

Vlasy klientky byly obarveny na přírodní pšeničný odstín, čímž se odstranil žlutý nádech. Pšenice je přírodní, rafinovaný odstín "studené zlaté", který své majitelce dodal na ženskosti a stylu.

foto: laykni.com

Tento odstín vlasů vypadá "draze" a je ideální pro vyznavače módních trendů a podnikatelky.

foto: laykni.com

Kadeřník vytvořil účes, který lze snadno upravit doma. Je skvělý pro krátké kudrnaté vlasy, a pokud je při sušení trochu natupírujete, získáte vždy objemný a stylový vzhled.

foto: laykni.com

Klient se změnil! Nyní vypadá mladší, stylový styling a módní barva jí zjemnily pleť.

foto: laykni.com

Úžasný výsledek!

Hlavní foto: laykni.com