Založení rodiny a manželský vztah není pro každého prioritou. Některým lidem dává svobodný život nezávislost a kouzelnou svobodu projevu, o kterou mají pocit, že by mohli přijít, kdyby se museli obětovat jen pro svého partnera. Astrologie vám může pomoci pochopit, proč jsou někteří lidé takoví. Zde jsou tři znamení zvěrokruhu, která se podle astrologů nejčastěji bojí uzavřít manželství.

1. Vodnář

Vodnář velmi potřebuje čas pro sebe a svobodu. V životě vidí spoustu příležitostí. Lidé v tomto znamení se bojí manželství, protože se nechtějí cítit omezováni. Přesto jsou věrnými a oddanými partnery, jakmile se zapojí. Dávají svým partnerům nezávislost, kterou očekávají na oplátku. Zdaleka nejsou majetničtí, ale velmi se bojí, že s nimi nebude zacházeno stejně. Vodnář je idealista, který touží po opravdové lásce, ale dělá vše pro to, aby si uchránil svou nezávislost a měl spíše nezávazný vztah.

2. Střelec

Lidé ve znamení Střelce jsou energičtí, zvědaví na všechno a mají velkou chuť do života. Více než po lásce touží ve vztahu po intenzivních zážitcích a dobrodružství. Usedlý a nudný život pro ně znamená, že vůbec nežijí. Bojí se manželství, protože si myslí, že se budou nudit nebo se stanou pro někoho nezajímavými. Střelci touží po vášni a vzrušení každý den a bojí se, že když přijmou rutinní lásku, bude jim to odepřeno.

3. Blíženci

Blíženci se rádi zajímají a zapojují do různých vztahů, ale přesto jsou to citliví lidé. Bojí se, co se stane, když se jejich partner dozví o jejich zranitelnosti. Blíženci jsou od přírody dualisté a obecně je o nich známo, že jsou ve všem dvojí, což se může týkat i jejich milostného života a partnerů. Vědí však, že mají jen jedno srdce, a proto si dávají velký pozor na to, komu ho dávají. Dokud nenajdou někoho, komu mohou důvěřovat celým svým srdcem, mohou Blíženci dlouho odkládat klíčová rozhodnutí.

Hlavní foto: magia.onet.pl