Ne každý je připraven vystoupit ze své komfortní zóny a odvážit se udělat první krok. Lidé jsou totiž od přírody stvořeni k tomu, aby se báli toho, co neznají.

Strach brání růstu a není tajemstvím, že do výšin se dostanou jen ti nejodvážnější. Jsou narozeni v pěti znameních zvěrokruhu a nebojí se čelit neznámému.

Díky hvězdám se tito lidé nebojí. Jsou připraveni na všechny extrémy a nebojí se vzít si od osudu to, o čem věří, že jim patří.

Zůstanou zde:

Lev

Odvahu mají v krvi. Rádi riskují. Vždy dostanou vše, co jim patří, protože to jinak nejde.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se nebojí žádné situace, okolností ani lidí, protože se nebojí změn, jsou odvážní, umí a rádi vydělávají.

Beran

Neexistuje žádný faktor, který by člověku ve znamení Berana bránil v dosažení cíle. Toto znamení zvěrokruhu nemá žádné brzdy a nikdy nemění směr.

Rád nejdřív jedná a až potom přemýšlí a prolamuje nudnou cestu životem extravagantními činy, které vyžadují velkou odvahu.

Beran žije s vášní, instinktem a zvědavostí a souhlasí s nejrůznějšími dobrodružstvími, protože to patří k jeho životu.

Štír

Štíři se rodí nebojácní. Milují chuť vítězství a snů, takže se nikdy nevzdávají.

Ambice a nezkrotná touha prosadit se je často přivádějí do situací, v nichž prohrávají. To však jen podporuje jejich zájem.

Když se na chvíli uklidní, pustí se do boje s novou silou a bojují do posledního dechu, aniž by se vzdali nepříteli.

Vodnář

Bezohledné činy Vodnáře často lidi šokují. Pro zábavu může dělat to, čeho se ostatní bojí. Vodnář se nemá čeho bát a ani se nesnaží vyhýbat cizím situacím.

Jeho nevídaná inteligence, odhodlání a touha po dobrodružství mu umožňují vítězit za všech okolností. Vodnáři velmi snadno zvládají události i lidi a vítězně se dostávají ze stresových situací.

Střelec

Odvaha Střelců spočívá v tom, že se nebojí riskovat a jsou vždy připraveni na dobrodružství. Je běžné, že všeho nechá a koupí si jedinou letenku.

Snadno nechává v minulosti práci, která ho nebaví, vztahy a špatné návyky. Pro osobní růst a změnu k lepšímu budou Střelci riskovat.

Hlavní foto: google.com