Astrologové rozdělují lidské duše do dvou kategorií: andělské a démonické. Démonická duše je potřebná k tomu, aby pomohla v těžkém životním období, aby překonala obtíže. Andělské duše jsou rádci, kteří učí ostatní lásce a laskavosti.

Ne všichni lidé mohou mít andělskou duši. Tímto darem je obdařeno jen několik znamení zvěrokruhu.

Váhy

Zástupci tohoto znamení jsou schopni porozumění. Částečně odnášejí obtíže druhých lidí a nesou cizí kříž jako svůj vlastní.

Váhy čeká náročný život plný velkých vzestupů a bolestivých pádů. To však v nich nezničí lidskost. Svou pomoc budou i nadále nabízet všem. Váhy jsou ochotné pomáhat druhým, zcela se vžívají do problémů ostatních lidí. Dělají to jen z čistého srdce a nic za to neočekávají.

Toto znamení je schopno vidět krásu tam, kde ji ostatní nevidí. Navíc dokáží kolem sebe vytvářet úžasné prostředí a vnášet do našeho světa krásu.

Váhy pomáhají léčit zlomená srdce a mají velkou trpělivost. Dokážou naslouchat donekonečna a vždy najdou slova útěchy.

Vodnář

Vodnáři se zřejmě narodili s velkou dávkou moudrosti. A rovnováha je jejich přirozeným darem, který jim pomáhá, aby se v těžkých chvílích nerozčilovali se svými blízkými.

Zástupci tohoto znamení mají velké srdce, ve kterém je spousta místa pro radost a soucit. Lidé narození v tomto znamení se zpravidla věnují charitativní činnosti. Vodnáři jsou dobří aktivisté, kteří hájí lidská práva.

Toto znamení je tak silně prodchnuto problémy jiných lidí, že si nedokáže vybudovat vlastní život. Někdy najdou konkrétního člověka, který potřebuje pomoc.

Toto znamení má prostě obrovskou zásobu energie, takže je nikdy neunaví pomáhat druhým.

Ryby

Toto znamení má silně vyvinutou intuici. Kromě intuice mají Ryby zpravidla vyvinuté mimosmyslové schopnosti, takže jsou vynikajícími jasnovidci. Tyto schopnosti Ryb jsou zaměřeny na spásu druhých. Je mnoho lidí, které nasměrovali na pravou cestu. Jsou také schopni léčit duše jiných lidí. Pokud zoufalství člověka dosáhne mezí, může se obrátit na Ryby a ty mu pomohou.

Ryby jsou kreativní lidé. A to vše díky jejich intuici a hlubokému sebepoznání, které jim pomáhá přinášet nové nápady přímo z jejich duše.

Souhlasíte s tímto seznamem?

Hlavní foto: mirzodiaka.com