Zástupcům z těchto konstelací stačí, aby se na člověka jednou podívali, a už o něm vědí všechno. Mají skutečný dar jasnozřivosti.

Rak

Raci umí skvěle vnímat emoce druhých, ale zároveň nezapomínají naslouchat sami sobě. Lidé ve znamení Raka jsou od přírody velmi dobromyslní. Neměli byste však využívat jejich laskavosti pro své vlastní sobecké účely.

Rak se rychle dozví celou pravdu. Rak dokáže předvídat události.

Jak to dělají? Na tuto otázku vám neodpoví ani Raci. Mají prostě něco do sebe.

Ryby

Ryby jsou velmi kreativní lidé. Takoví lidé mají dokonale vyvinutou intuici. Někdy se Ryby slepě řídí svým šestým smyslem, aniž by o tom věděly, ale jejich intuice je nikdy nezklame.

Lidé ve znamení Ryb mají dobrý smysl pro lidi kolem sebe. Ryby jsou skvělými přáteli a rádci. Nejenže vás podpoří v těžkých chvílích, ale také vás nasměrují správným směrem.

Štír

Toto znamení má dokonale vyvinutý šestý smysl. Intuice je málokdy zklame. Lidé ve znamení Štíra čtou v ostatních jako v otevřené knize. Takže se je ani nemusíte snažit oklamat. Štíři rychle zjistí celou pravdu a vaše skutečné záměry. Štíři se však umí před ostatními předvést. Ti, kteří mají za přátele Štíry, si mnohokrát všimli jejich daru jasnovidectví. Pokud Štír něco řekne s čistým svědomím, stojí za to mu naslouchat.

Hlavní foto: leprechaun.land