Chytrost vždy stojí v cestě dobrodružství lidí, kteří chtějí získat to, co chtějí. Kdysi se lidé snažili získat to, co chtěli, pomocí fyzické síly, ale postupem času to bylo stále méně účinné.

V moderním světě jsou vlivní lidé velmi úspěšní: téměř každý si může koupit zbraň. K tomu je zapotřebí pouze povolení státních orgánů. Ani s penězi není vždy možné získat to, co chceme.

Proto se v moderní době stává lstivost stále oblíbenějším nástrojem, který je účinný, protože nám umožňuje dosáhnout všeho, co chceme. Aby lidé "napálili" chytrého člověka, musí mu někdy věnovat hodně času a úsilí.

Je tedy nutné vypracovat akční plán, prostudovat situaci protivníka, stanovit jasný a ambiciózní cíl a stanovit termíny. To vše vyžaduje velké soustředění a pozornost.

Je důležité nezapomínat ani na ty nejmenší detaily. Je také velmi důležité mít v týmu spojence a lidi, kteří jsou připraveni se podělit o dobré rady.

Právě tito lidé pomáhají vypracovat plán činnosti, poznat silné a slabé stránky protivníka a rozpoznat jeho slabiny, jejichž prostřednictvím je lze ovlivnit.

A vtíravá otázka zní: kteří lidé jsou schopni "obelstít" i lišku? Kdo je nejchytřejší, pokud jde o znamení zvěrokruhu?

Jedním z těchto znamení zvěrokruhu je Lev. Lidé ve znamení Lva mají obvykle ve svém týmu mnoho "pomocníků", kteří jim pomáhají plnit jejich úkoly.

Lvi nemají rádi rutinní práci, a proto si ji organizují tak, aby se o tuto nepříjemnou rutinu postaral někdo jiný. Proto jsou Lvi obklopeni tolika dobrými hráči.

Lvi se navíc snaží celou situaci podat tak, aby se jejich asistenti necítili uraženi nebo poníženi. Naopak, asistenti Lvů jsou hrdí na to, že mohou pracovat s tak talentovaným člověkem. Jsou rádi, že dostali příležitost jednat ve společné věci.

A to jim stačí. Můžeme se shodnout na tom, že Lewovo chování připomíná strategii talentovaného vůdce?

Podařilo se mu totiž přesvědčit jiné lidi, aby dělali to, co sám nechce, a obratně si získal dalšího ctitele svého talentu. Takto se chová velmi chytrý člověk.

Lvi jsou skvělí stratégové. Snaží se vše předvídat předem. Proto se hodlají starat o různé lidi ve svém okolí. Lev si je jistý, že každý z jeho přátel pro něj může udělat hodně.

Jedním z nejchytřejších znamení zvěrokruhu je navíc Štír. Štíři jsou obecně považováni za známé manipulátory.

Lidé v tomto znamení zvěrokruhu si uvědomují, že na nich závisí osud ostatních lidí. Proto má mnoho Štírů talent na intriky.

Takto se chovali vždy, tedy od dětství. Štíři jsou obzvlášť šťastní, když se jim podaří někoho zatáhnout do intrik proti jinému "nepříteli".

A co je nejzajímavější, Štír jedná daným způsobem, aby získal potěšení, nikoli aby dosáhl nějakého cíle. Pokud je však tento cíl stále platný, Štír využívá svůj plný potenciál a schopnosti.

Člověk v tomto znamení zvěrokruhu dokáže naplánovat vše od začátku do konce. Štíři dobře vycítí nálady ostatních lidí, takže by pro ně nemělo být obtížné předvídat reakce a chování ostatních lidí.

Štíři jsou přirovnáváni k režisérovi a lidé vykonávají vše, co zamýšlí. A takoví lidé často nevědí vůbec nic.

Obvykle si nikdo není schopen ani pomyslet, že za všechno může Štír. Člověk z tohoto znamení zvěrokruhu si totiž umí dokonale nasadit "masku".

I když celá věc vyjde najevo, Štír dokáže dokonale "zamést" všechny stopy. Je to proto, že Štír je velmi chytrý.

V případě potřeby je schopen oklamat kohokoli. Proto je lepší se se Štírem spřátelit, abyste si později nezískali nepřítele v osobě takového prolhaného člověka.

Hlavní foto: google.com