O ženách se obvykle říká, že jejich sedmý smysl jim umožňuje předvídat budoucnost, že dokážou "předpovědět", co se stane. Obvykle se to týká žen, o nichž se říká, že byly "zasaženy" nebo "zraněny". Dlouho byly považovány za čarodějnice, které mohou svou "magií" škodit. Podle astrologů je na tom něco pravdy, ale záleží na znamení zvěrokruhu.

Panna

Panny mají neuvěřitelný talent všimnout si každé maličkosti, která ostatním uniká. To Pannám pomáhá vidět o něco více než ostatním. S tímto znamením zvěrokruhu nemá smysl polemizovat. Pokud Panna něco tvrdí, je si tím stoprocentně jistá. Pokud si není tak jistá, nezačíná hádku. Panny mají navíc velmi vyvinutou intuici. Často vycítí blížící se potíže nebo nebezpečí a vyplatí se jim naslouchat. Navíc jsou naprosto mírumilovní a není třeba se jich bát.

Štír

Při jednání se Štírem se často setkáte se situacemi, kdy se mu podaří pouze zavtipkovat a vtip se již začne naplňovat. Ano, slova Štírů se často stávají předpovědí. Nejde o magické schopnosti, ale o silnou intuici, na kterou dámy ve znamení Štíra spoléhají. Jejich druhým darem je, že vidí skrz lidi. Někdy jim to ztěžuje život - ne vždy chceme o lidech, které potkáváme, vědět všechno.

Ryby

Ženy ve znamení Ryb často říkají úžasné věci. Nesmějte se tomu, většinou se vše, co říkají, vyplní. Ryby mají často prorocké sny. Je nezbytné, aby se je naučili číst. Tyto sny mohou obsahovat cenná vodítka pro budoucnost. Ti, kdo se kolem Ryb točí, by se měli snažit být jejich přáteli, ne nepřáteli. Zášť může Rybám ublížit a nebude to vůbec příjemné.

Hlavní foto: google.com