Na konci zimy 2002 se Jake a Erin Herrinovi stali šťastnými rodiči dvou dcer, Kendry a Malie. Tato událost vyvolala smíšené pocity: ukázalo se, že děti jsou siamská dvojčata. Na jedné straně měli rodiče velkou radost z příchodu dcer do rodiny, na druhé straně se obávali o jejich další osud.

foto: laykni.com

Čtyři roky žily Kendra a Malia jedním životem, ale rodiče jim chtěli dát možnost osamostatnit se a rozhodli se je rozdělit.

foto: laykni.com

Dívky mají pouze dvě nohy a každá může ovládat jednu. Postupně se tomu přizpůsobili a začali bez problémů chodit a dokonce i běhat.

foto: laykni.com

V roce 2006 byla dvojčata oddělena operací. Na případu se podílelo 31 lékařů, kteří na dívkách pracovali více než 24 hodin. Brzy se o události dozvěděla média a Kendra s Maliou se staly malými celebritami.

Už je to 14 let, co dvojčata žijí odděleně.

foto: laykni.com

Samozřejmě si museli zvyknout na život v nové realitě, ale postupně se přizpůsobili. Dívky chodí do školy a někdy se učí doma. Oba jsou talentovaní: rádi kreslí a neumí to špatně.

foto: laykni.com

Kendra a Malia jdou svým vrstevníkům příkladem a ukazují, že beznadějné situace neexistují. Ve škole jsou považováni za hrdiny a jejich spolužáci si jich velmi váží.

Nyní je dívkám 18 let a vypadají na svůj věk.

foto: laykni.com

Sestry žijí naplno a mají možnost se od sebe vzdálit a pobývat na různých místech. Dívky absolvovaly autoškolu a jsou výborné řidičky.

foto: laykni.com

Sestry provozují kanál na YouTube a stránky na sociálních sítích, kde sdílejí zajímavé události ze svého života. Dvojčata mají desítky tisíc fanoušků.

foto: laykni.com

Sestry Herrinovy jsou v kontaktu s matkou siamských dvojčat Kelly a Cartera. Na základě svých osobních zkušeností jim radí a podporují je, kde je to možné. Kelly a Carter se také plánují rozejít, ale jejich rodiče se ještě nerozhodli.

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com