Krásná polovina lidstva je velmi rozmarná, ale přitom okouzlující a milá. Mezi znameními zvěrokruhu jsou ti, kteří jsou od přírody velmi dobří, a ti, kteří jsou velmi špatní. I když to do značné míry závisí na osobnosti.

Blíženci jsou ztělesněním všestrannosti. V jednom človíčkovi zpravidla dřímá až pět "žen". Jejich charakteristickými rysy jsou nestálost a výkyvy nálad.

Přestože jsou příliš emocionální, jsou to od přírody velmi dobrosrdeční lidé. Nikdy nebudou iniciovat konflikt. Ve skutečnosti Blíženci nejsou chamtiví, vždy jsou připraveni přijít na pomoc a dát vše, co mají.

Myšlenky žen jsou nepředvídatelné, stejně jako jejich činy. Nikdy to nedělají pro zlost druhým, pro svou rodinu, z lásky, dají všechno.

Ženy narozené ve znamení Vah se vyznačují laskavostí v doslovném i přeneseném slova smyslu. Vždy hledají kompromis a překvapivě ho nacházejí.

Snaží se o umírněnost ve všem a jejich půvab a krása přispívají k nalezení harmonie v každém podnikání. Nikdy nepodléhají přílišné emocionalitě, což je pro ně výhodou.

Ženy v tomto znamení se vyznačují zvýšenou laskavostí a velkorysostí. Jsou vždy velmi dobře vychovaní a skromní. Je těžké najít proklínající Váhy.

Jako zemské znamení se Býci vyznačují laskavostí v každém slova smyslu. Vždy stojí pevně na nohou a chovají se k ostatním laskavě. To platí i pro stromy a přírodu.

Tato otevřenost vůči blízkým pomáhá Býkům vidět v lidech kolem sebe jen to dobré, konat dobré skutky a nezištně následovat lásku. Býk zpravidla není impulzivní a je konfliktní, pokud není drážděn.

Býci jsou nejlepší přátelé, kteří v případě potřeby dají poslední tričko ze svých zad. Každému podají pomocnou ruku a nikdy jen tak neprojdou kolem plačícího dítěte, ale naopak vás pohostí sladkostí a rozveselí.

Ženy ve znamení Býka jsou dámy s velkým srdcem, vřelé, rozechvělé a milující.

Dámy ve znamení Střelce jsou upřímní a dobrosrdeční lidé. Jejich srdce jim říká, aby vše dělali poctivě a se smyslem pro spravedlnost. Pokud někdo náhle onemocní, uvaří sklenici džemu a přijde na pomoc.

Zamilované dámy ve znamení Střelce málokdy svému partnerovi ublíží, naopak se mu snaží dát radost a lásku. Čaj uvařený s láskou, úsporný přístup k věcem, schopnost nevšímat si negativních postojů blízkých jim pomáhá najít kompromis a posílit rodinu.

Milují z celého srdce, a pokud si mají vybrat mezi penězi a láskou, vždy si vyberou lásku. Nejsou materialističtí, jen velmi praktičtí. Umí rozlišovat mezi dobrem a zlem a vědí, co chtějí.

Ženy ve znamení Střelce dovedou obratně mrkat a flirtovat s mladíkem, který se jim líbí.

Hlavní foto: google.com