Využijte tento čas naplno! Jinak vám hvězdy neodpustí.

Lev

Abyste se na začátku srpna mohli pustit do velkých (a příjemných) změn, odpovězte si nyní na hlavní otázky: jak a kam chcete růst. V druhé polovině léta vám budou hvězdy nakloněny: stejně úspěšně budete řešit profesní problémy i chápat srdeční záležitosti. Nejdůležitější je nelpět na minulosti a zbavit se tíživých myšlenek, aby vám nic nebránilo vidět nové příležitosti, které se vám naskytnou.

Panna

Uběhla první polovina léta, jako by nebyla? Možná je to důvod k tomu, abyste prozkoumali svůj rozvrh a vytvořili si nový plán na léto, který by zahrnoval nejen projekty, na kterých budete pracovat, ale také čas na odpočinek. Ano, ano, vaše heslo "není čas na odpočinek" nyní příliš neplatí - přestávka mezi projekty, na kterých budete pracovat v druhé polovině léta, vám přinese jen samé výhody. Naberete sílu, objevíte nové zdroje inspirace - a voilá, stane se to, co chcete: na konci léta dosáhnete toho, o čem jste snili.

Střelec

No, ten okamžik nastal! Hvězdy říkají, že druhá polovina léta přinese mnoho slibných příležitostí a šťastných situací. Nenavrhujeme, jen říkáme - je čas převzít odpovědnost a rozhodnout se podniknout odvážné kroky, které jste celou dobu odkládali. Pokud jste energičtí, začnete si jít za svým cílem a nevzdáte se před obtížemi (vždycky se nějaké vyskytnou), máte zaručen vážný rozvoj ve všech oblastech života.

Hlavní foto: glamour.ru