Mithun je ve své zemi známým hercem. Popularitu získal v 80. letech po uvedení filmu "Disco Dancer". Získal si srdce milionů diváků, protože byl velmi charismatický a atraktivní mladý muž. Zástupkyně opačného pohlaví se do něj zamilovaly a snily o tom, že si ho vezmou. Tento herec má na svém kontě více než 350 rolí a ne každý se může pochlubit takovou filmografií. Stále je nejvyhledávanějším hercem na světě.

Ne každý však ví, že před 23 lety Mithun udělal velmi laskavý a ušlechtilý čin, o kterém vám dnes povíme.

foto: laykni.com

Ten muž byl velmi bohatý a úspěšný. Kromě peněz za své role měl dobré příjmy ze své firmy, kterou v 90. letech vedl. Vlastní síť hotelů a fotbalový klub. Přesto zůstal velmi přímým a sympatickým člověkem.

foto: laykni.com

Mithunův osobní život je také velmi úspěšný. Oženil se se svou družkou Yogitou, která mu porodila tři děti. A před 23 lety se postarali o další dívku, kterou pojmenovali Dishani.

foto: laykni.com

Život dítěte od narození nebyl příliš úspěšný. Její skuteční rodiče ji vyhodili do popelnice. Dívku našli náhodní lidé, kteří ji odvezli do nemocnice. O této události mluvila celá země a Mithun se neudržel a rozhodl se dítě adoptovat.

foto: laykni.com

Dívka byla okamžitě přijata do rodiny a nikdy jim nebyla cizí. S přibývajícím věkem Dishani sílila a stávala se z ní opravdová kráska.

foto: laykni.com

O film se začala zajímat již v mládí a vždy byla umělecky založená. Po škole nastoupila na univerzitu, kde studovala herectví. Předpovídají jí skvělou budoucnost, protože je velmi krásná a talentovaná.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Mithun je na svou dceru velmi hrdý a podporuje ji ve všech jejích snahách.

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com