Jsou lidé, kteří rádi flirtují. Flirtování je pro ně zábava a nevede k ničemu vážnému.

Tímto způsobem si mohou zlepšit náladu, upoutat pozornost opačného pohlaví a dokonce si zvýšit sebevědomí.

Astrologové doporučují poznat čtyři znamení zvěrokruhu - proslulé mistry svádění, kteří dokáží objekt svého zájmu okouzlit pouhým pohledem, komplimentem nebo třeba i hereckým talentem.

Jsou vášniví, chtějí se cítit potřební a rádi flirtují. Vážný vztah pro ně vůbec není důvodem k tomu, aby se připravili o potěšení být objektem zájmu někoho jiného.

Blíženci

Každý ví, že Blíženci jsou velmi nerozhodné znamení zvěrokruhu. Je pro ně obtížné navázat pevné a trvalé vztahy, protože si nikdy nejsou jisti, zda je pro ně tato osoba ta pravá, nebo ne.

A i když mají vážný vztah, stále hledají - možná je někde poblíž ten, kterého hledají celý život.

Proto Blíženci neváhají flirtovat a navazovat nová přátelství v jakékoli společnosti. Vědí, jak upoutat pozornost, a umějí ji dobře využít.

Blíženci touží po vzrušení a emocích a vážný vztah jim je nemůže vždy přinést. Často se zamilovávají do dobrodruhů, kteří stále hledají něco nového.

Váhy

Váhy jsou absolutními mistry ve flirtování. Jsou sofistikovaní a neflirtují okatě, ale přesto to udělají, i když mají vážný vztah.

Váhy jsou velmi komunikativní znamení zvěrokruhu. Mají neustálou potřebu komunikovat s novými lidmi, a proto se účastní mnoha akcí. Jejich herecké schopnosti jsou dobře známé. Využívají je obratně, aby zaujali objekt své náklonnosti.

Váhy se mohou snadno zamilovat, nevinně flirtovat, aniž by je napadlo, že by to mohl být důvod k ukončení stávajícího vztahu.

Lev

Lev chce ve vztahu vždy dominovat. Je pro něj velmi důležité, aby měl volnost jednání.

To neznamená, že je špatný partner, ale svádění ho baví natolik, že si nedokáže odepřít přitahování pozornosti opačného pohlaví.

Lev má opravdu rád, když mu lidé věnují pozornost, dodává mu to důvěru v sebe sama, v sílu jeho vášně. Ví, jak toho využít. Jediným pohledem, komplimentem dokáže svést osobu, o kterou má zájem.

Zároveň se netají tím, že je to pro něj jen zábavná hra, z níž nevyplývají žádné důsledky.

Střelec

Mluvit se Střelcem je velmi snadné. Po jednom setkání máme pocit, jako bychom ho znali celou věčnost.

Je to člověk, který dokáže snadno okouzlit, a to i bez většího úsilí. Střelec je velký dobrodruh, miluje vzrušení, nechce zůstat na jednom místě a nedokáže být dlouho ve vztahu s jednou osobou.

Jeho pozornost je často upřena na někoho jiného, jeho duše si žádá nová dobrodružství. Rád cestuje, navštěvuje různá místa a poznává nové a zajímavé lidi. Střelec dokáže někoho zaujmout jednoduše tím, že předvede své nejlepší vlastnosti. Flirtování vychází zevnitř, snadno a přirozeně.

Vůbec si nedělá starosti se zradou, žije pro momentální touhy. Střelec rád flirtuje, neskrývá to a je ke svému partnerovi přinejmenším upřímný.

Hlavní foto: google.com