Jsou ženy, které zdánlivě nevypadají jako modelky a mají mnoho nedostatků, ale muži jejich půvabu prostě neodolají.

A nezáleží na tom, jak jsou zástupci silné poloviny lidstva staří, jaké mají společenské postavení nebo zda mají rodiny, nedokážou se ubránit svému instinktu a jsou zcela vyřazeni z míry.

Navíc ženy samy za to nemohou, chovají se zcela přirozeně, jsou prostě takové, jaké jsou.

Nelze je vždy považovat za šťastné. Koneckonců, někteří muži často projevují své touhy spíše agresivní formou.

Někteří z nich se absolutně odmítají smířit s odmítnutím a nedokážou se vzdát objektu své vášně. Tento typ vztahů končí poměrně smutně a bývá zmiňován v kriminálních zprávách.

Ale ne vždy jsou věci tak smutné, existují i krásnější příběhy, kdy se pro milovanou osobu dělají naprosto šílené věci. Stačí si vzpomenout na umělce Nika Pirosmaniho, který prodal veškerý svůj majetek, aby mohl koupit několik květinových vozíků pro mladou tanečnici Margaritu de Sevres.

Jde o jeho šílenou lásku, jak ji popisuje ruská zpěvačka Alla Pugačeva ve svém slavném hitu "Milion šarlatových růží". Koho tedy hvězdy obdařily darem nebo prokletím, které má na lidi tak destruktivní vliv?

Kombinace protikladů, plamen uzavřený v ledu - tak se cítí ženy ve znamení Štíra. Takový rozpor muže okamžitě zmate.

Když pocítí nejsilnější sexuální auru těchto žen a podlehnou jejímu volání, okamžitě se ocitnou v nedobytné pevnosti tvořené chladem, arogancí a mírným pohrdáním. Ale už nemohou ustoupit; jejich skrytý plamen a jejich vlastní sny jsou příliš přesvědčivé.

Lvice jsou hořícím plamenem. Muži jsou k nim přitahováni jako motýli k ohni.

Jsou vyzývavě přitažliví, i když nemají krásu, jsou nepředvídatelní, hrdí, sobečtí, ale velkorysí a laskaví. Vždy vyčnívejte z davu. Chovají se, jako by jim celý svět ležel u nohou.

Jsou prostě nádherné a připomínají drahé šperky, které si nemůže dovolit každý. Takové ženy byste chtěli mít.

V hloubi duše kluci marně doufají, že si je získají. Probudí se v nich jejich pověstný lovecký instinkt, ale netuší, že jsou v tomto lovu pasováni do role kořisti.

Blíženci jsou stejně jako sylfy lehká a vzdušná. Jsou jako závan čerstvého jarního vzduchu, závan větru.

Jsou milí, okouzlující a spontánní, prostě úžasní. Takové ženy vstupují do života mužů a převracejí v něm vše vzhůru nohama.

Můžete s nimi mluvit o čemkoli, je snadné s nimi udělat něco bláznivého, jsou vždy připraveni podpořit jakýkoli odvážný nápad. S nimi se nikdy nenudíte a život dostává úplně jiné barvy.

I když opustí místnost, svět se okamžitě vytratí. Proto pro ně muži jednoduše ztrácejí hlavu.

Ženy ve znamení Vodnáře jsou výstřední a proměnlivé. Dnes jsou to výstřední krásky a zítra plaché ženy.

Velmi milují svobodu a vy nemusíte ani snít o tom, že byste je poslouchali. Jsou to skvělí přátelé, ale velmi větrní milenci.

Ženy ve znamení Vodnáře dávají přednost jednoduchému vztahu bez závazků. Dbají na ochranu svého osobního prostoru.

Snažit se je získat na svou stranu je jako snažit se rukou zachytit proud vody - stále vám protéká mezi prsty a teče dál. Jsou výzvou pro muže, kterou tito muži prostě nemohou nepřijmout.

Hlavní foto: google.com