Každý člověk má určitou auru - někdo má světlou auru, někdo temnou, ale každý má nějakou. Všichni se snažíme komunikovat s těmi, kteří mají pozitivní auru - s nimi je to snadné a příjemné. Naopak nás odpuzují lidé, jejichž aura je negativní - vyzařují negativitu, působí na lidi negativně. Astrologové věří, že existují lidé s nejčistší aurou - patří k určitým znamením zvěrokruhu.

Vědci uvádějí, že aura člověka má dokonce svou vlastní barvu, která člověka určitým způsobem charakterizuje. Například ve filmu Dvojčata je sněhově bílý. Není na něm jediné smítko. Je to dáno jejich klidnou povahou, která je zachraňuje v konfliktních situacích.

Blíženci jsou představiteli vodního živlu a vyznačují se tím, že nikomu nepřejí nic zlého. Tento dobrý přístup má pozitivní vliv na jejich auru. Symbolizuje jejich sněhobílou auru. Bílá barva je navíc považována za znak vnitřního klidu, pohodlí a harmonie. A v tomto ohledu dosáhla Twins dokonalosti.

Někteří lidé si myslí, že Dvojčata jsou neobvyklá, odlišná od ostatních. Ale Dvojčata si vtipů příliš nevšímají. Prostě se usmívají, aniž by si všimli ironie. Podle názoru ostatních dělá taková laskavost z Blíženců excentriky; mnozí se domnívají, že ve své excentričnosti dávají lidem druhou šanci, i když už udělali chybu.

To je chyba mnoha lidí, protože Blíženci nejsou vůbec hloupí, jen neradi řeší problémy, neradi se zapojují do hádek Jakýmkoli způsobem se vyhýbají konfliktům. A co víc, jako první přicházejí na pomoc Dvojčata. A pokud mají problémy, hledají řešení, místo aby obviňovali druhé. Mnozí se v takové situaci urazí a uvažují o pomstě, zatímco Blíženci snadno a přirozeně vyřeší všechny své problémy, aniž by někomu ublížili. To vytváří jejich lehkou auru.

Dalším znamením zvěrokruhu obdařeným pozitivní aurou je Rak. Mají určitou moudrost, filozofický pohled na život. Dalo by se říci, že jde o jejich vrozené vlastnosti. Podle vědců pomáhají zbarvit jejich auru do jasně lila barvy.

Raci mají silnou intuici, dokáží předvídat určité události a mají dar předvídavosti.

Rak se vyznačuje častými výkyvy nálad. To však zůstává interní; ostatní si takových změn nevšímají, zřejmě proto, že se jich nijak negativně nedotýkají. Raci jsou impulzivní právě proto, že jsou velmi citliví, a tato citlivost jim pomáhá rozpoznat nálady a prožitky druhých. Tato schopnost pomáhá Rakovi rozpoznat, s kým má nyní cenu řešit obtížný problém a s kým je třeba interakci odložit.

Raci jsou štědří ke všemu, co mají. Mohou se dokonce podělit o svůj poslední haléř s úplně cizím člověkem. Taková štědrost je známkou čistoty, nesobeckosti a duchovního naplnění a ne každý ji má. Rak má proto morální právo poučovat druhé, učit je životním zásadám.

Komunikací s Raky získáme klíč k moudrosti a přesněji posoudíme, co se děje.

V tomto žebříčku jsou Panny na nejvyšší úrovni. Aura Panny má modrou barvu díky rozvážnosti tohoto zemského znamení. Ve všech oblastech života se Panny řídí racionalitou a kontrolují své chování, jak nejlépe dovedou.

Panny jsou velmi tajnůstkářské a své vnitřní prožitky neotevírají cizím lidem. Je to dáno také tím, že Panny pravděpodobně nepomohou cizímu člověku, i když ten pomoc potřebuje. Než Panna někomu pomůže, musí se ujistit, že pocity dotyčného jsou upřímné a že situace je skutečně taková, jak ji popisuje. Všechno zkontroluj - heslo Panny.

Pokud jde o blízkého člověka, Panny mu bez váhání přijdou na pomoc, nenechají ho s jeho problémy samotného, podělí se s ním i o ten poslední.

Panna se vyznačuje tím, že si váží každého okamžiku života, přijímá vše, co se děje, a snaží se naplnit každou minutu života. Panna se po celý život snaží napravit nedokonalosti tohoto světa, aby ho vylepšila. Nevyznačují se žárlivostí, hněvem ani sobectvím. Usilují o dokonalost, která očišťuje jejich auru.

Hlavní foto: carambole.land