Egoistická znamení zvěrokruhu a příliš sobecká znamení nejsou totéž. Lidé mohou ve všem sledovat své vlastní cíle a dělat vše jen pro sebe, ale nesmí se u nich projevovat narcismus.

Jak poznáte narcistu? Astrologové a psychologové určují tři znamení zvěrokruhu, která často neodolatelně touží po požitkářství.

Blíženci

Lidé si mohou myslet, že Blíženci umí milovat. Nepochybně vědí, co je to láska k druhému člověku, ale tyto city jsou pro ně stále na druhém místě. Představitelé tohoto znamení jsou ještě nebezpečnější díky své přirozené schopnosti skrývat nadměrnou sebelásku.

Umí milovat dva lidi najednou, navíc tím prvním jsou oni sami a tím druhým může být kdokoli. Blíženci se zbožňují, ale ne narcistickým způsobem, ale prostě nikdy neberou ohled na priority ostatních lidí. Potřebují svobodu ve vztazích víc než kdokoli jiný. Pokud něco chtějí, buď jste s nimi, nebo ne, ale oni své rozhodnutí nezmění.

Býk

Býci, zejména ženy, jsou typičtí narcisté. Tito lidé se rádi obdivují a uvědomují si celou svou krásu. Když se jich zeptáte, kdo je podle nich nejkrásnější člověk na světě, s velkou pravděpodobností odpoví, že nejkrásnější člověk je on sám. Býci věří nejen ve svou krásu.

Jsou naprosto přesvědčeni, že jejich tvary a proporce jsou dokonalé. V zásadě můžete být takové pýše nakloněni, ale pokud vás to zpočátku rozčiluje, je lepší se s Býkem ani nepokoušet vycházet. Býka, který odpovídá tomuto popisu, poznáte snadno - na jeho telefonu je spousta "selfíček" a fotografií, na kterých je sám.

Lev

Lvi dělají všechno pro sebe, ale neskrývají to jako Blíženci. Stejně jako Býci mají také touhu po požitkářství. Jsou to v podstatě nejpyšnější lidé na světě. Někdy udělají něco pro ostatní, ale stává se to jen zřídka.

Lvi nezapomínají pomáhat druhým, ale pomáhají jim jen tehdy, když sami nemají problémy. Kdyby se lidé mohli stát superhrdiny jako ve filmech, bylo by takových lidí mezi Lvy nejméně, protože by nejprve řešili své vlastní problémy a teprve potom pomáhali.

Hlavní foto: google.com