Často se objevují jedinci, kteří jako by svou přítomností věci jen zhoršovali a vyvolávali skandály. To vše není bezdůvodné - takové osobnosti jsou doslova nabité negativitou. Mistrně předstírají, že jsou okouzlující, ale ve skutečnosti jen čekají na správný okamžik, aby vzbudili emoce.

Všichni si myslí, že Váhy jsou velmi vyrovnané. Ve skutečnosti často potřebují důkladný otřes, aby ovládli ostatní, aby všechny zdrtili svým názorem. Neprojevují aktivní agresivitu, ale pokud je někdo v jejich blízkosti nemocný, Váhy jako první běží na pomoc a absorbují vyzařovanou negativitu. Především dávají přednost zástupcům svého živlu - vzduchu.

Lvi - tyto velké kočky se ani netají tím, že se živí negativními emocemi ostatních lidí. Otevřeně provokují lidi, aniž by se uchylovali k nějakým trikům. Pokud chtějí být na někoho hrubí, Lev se neštítí výrazů. Jejich oblíbenými oběťmi jsou emocionální bomby, jako je Střelec.

Není žádným tajemstvím, že Štíři jsou mistři manipulace. Rádi jsou v centru dění, když ostatní trpí, a vždy rádi přispějí. Tito lidé dávají přednost sledování extrémně těžkých filmů. Blíženci a Vodnáři jsou jako magnet přitahováni zástupci tohoto znamení.

V případě Raka je situace poněkud odlišná. Je to vodní znamení a Raci jsou sami o sobě emocionální, takže nemají potřebu hledat oběti. Raději se obklopují skupinou vyrovnaných lidí a živí se jejich vzácnými emocemi. Raky nejčastěji přitahují neutrální Kozorozi a Býci.

Ryby si také rády vychutnávají cizí energii, ale často jsou samy ovlivněny upírem. Zástupci tohoto znamení jsou schopni nabít ostatní svými emocemi, ale pokud jim zbývá jen velmi málo energie, vypnou se. Ryby dávají přednost společnosti svého znamení a nemají rády ostatní, i když to nedávají najevo.

Beran - nepotřebuje emoce druhých lidí, někdy jsou jeho vlastní v plném proudu a není jasné, jak se jich zbavit. Potřebuje peníze a loajalitu svého partnera. Berani žijí podle vlastních pravidel a snaží se je vnutit ostatním. Dávají přednost například zástupcům neutrálních znamení, Kozorohům a Býkům. Zvláště emocionální Beran pronásleduje energetické upíry, jako jsou Lev a Váhy.

Panny jsou upíři se vším všudy, jsou blázni do hádek, skandálů, intrik a vyšetřování. Mají silnou empatii, ale někdy jsou agresivní. Programy, jako jsou Těžké případy, jsou pro ně hračkou.

Kozorozi jsou neutrální znamení. Nezajímají je emocionální výkyvy, ale vydělávají peníze. Milují snadnou, nenucenou komunikaci a rozdávají přesně tolik energie, kolik jí mohou dostat na oplátku. Jediné, co se týká Kozorohů, jsou velmi citliví a často je využívají Lvi a Štíři.

Býci jsou slabí ve vyjadřování emocí a potřebují neustálou výživu. Vždy si vyhlížejí slabší lidi, aby je pravidelně provokovali ke konfliktu. Zároveň jsou sami docela uzavření a nesdílejí své malé zásoby energie.

Blíženci a vodnáři. Tato znamení jsou si podobná a vzájemně se skvěle doplňují. Blíženci neumějí správně hospodařit s energií a bezmyšlenkovitě s ní plýtvají. Tvoří a zcela se odevzdávají procesu. Pak chodí zničení a hledají energii u svých blízkých. Navzdory své zdánlivé družnosti a radosti mohou být Blíženci v hloubi duše velmi osamělí.

Vodnáři jsou monogamní a hledají stabilitu, ale často jsou zklamáni svou volbou. Nepotřebují emoce druhých lidí, a když se něco stane, jdou si jen pro dobití energie k blízké osobě, jindy mohou vyvolat skandál. Vodnáři dávají přednost odloučení, protože si dříve či později uvědomí, že lidé kolem nich je jen ničí.

Střelci jsou emocionálně žraví, ale v případě potřeby si dokážou poradit sami. Záměrně nikoho neprovokují a rádi sdílejí svou vlastní energii, což k nim přitahuje energetické upíry. Dokáže navázat dobré vztahy se Lvem a Blíženci. Někdy Střelce přitahuje Beran kvůli podobnosti temperamentů.

Hlavní foto: google.com