Ne každý dokáže milovat tak, jak se často píše v milostných příbězích. Každý z nás totiž vyjadřuje své pocity po svém. Někteří lidé ani nevědí, co je to láska. Zde je 5 znamení zvěrokruhu, která jsou často "mimo téma".

Blíženci

Romantika, vřelá vyznání lásky - to rozhodně není o Blížencích. Nikdy se od nich nedočkáte odpovědi "Miluji tě". Každý ví, že Blíženci nejsou lehkovážná, ráda lžou a v tom nemají konkurenci. Na samém začátku vztahu vám Blíženci ukáží svou nejlepší stránku, zahrnou vás svou pozorností a péčí, ale jakmile je dosaženo cíle, pomyslná náklonnost rychle "zmizí".

Blíženci jsou dynamičtí, takže jen velmi zřídka sní o dětech, svatbě, každodenní rutině a rozhodně se nepovažují za milující a pečující ženy v domácnosti. Blíženci vyžadují péči, pozornost a lásku druhých, ale sama nehnou ani prstem. Bohužel oba budou muset na manželství pracovat, protože Blíženci rádi přijímají, ale nedávají. Blíženci se bojí zodpovědnosti, a proto obvykle hledají důvody, proč nechodit do práce a zůstat doma.

Kozoroh

Kozoroh je velmi zaneprázdněný člověk, a tak Kozorohům většinou nezbývá na milostné zážitky prakticky žádný čas. Pokud se jim podaří najít spřízněnou duši, nečekejte hvězdy z nebe. Při své neustálé práci Kozoroh někdy zapomíná, kdo skutečně potřebuje péči a pozornost. Kozoroh je stabilní a nudný, takže se někdy nedá snadno přesunout.

Pokud se Kozoroh o svého partnera zajímá, dokáže se chovat nezaujatě, jak se říká "bez jiskry". Na otázku: "Proč mi nevěnujete pozornost?" odpovídá s netečným výrazem: "Jsme spolu, co ještě chceš? S tímto tvrdohlavým člověkem byste se neměli hádat, jen byste se rozčílili.

Vodnář

Vodnáři milují svobodu, a proto dávají přednost vztahu bez závazků. Své spřízněné duši ve všem pomohou, podpoří ji, ale pokud vztah selže, nebudou to tolerovat a odejdou. Vodnář může milovat, ale pouze na začátku vztahu. Pokud se Vodnář po skončení romantického období cítí znuděný, uteče, aniž by se ohlédl. Nuda ve vztahu Vodnáře je podobná hypotéce. Je těžké nezamilovat se do charismatického Vodnáře, ale jejich náklonnost vydrží přesně jeden rok, pak vše vyprchá a někdy navždy.

Štír

Nedůvěřivý Štír je velmi náročný a přísný, a to nejen v podnikání, ale i ve vztazích. Nemá rád, když mu někdo odporuje. Vřelých vyznání lásky se vám do posledního dechu určitě nedostane. To není v duchu Štíra. Buďte připraveni na to, že budete neustále zkoušeni ve všem a ve všech denních dobách. Poté, co se ujistíte, že jste ta pravá osoba, se na vás Štír začne pomalu dívat. Štír nebude dělat žádost o ruku bez řádného zvážení, bude to trvat 3 roky nebo možná celých 5 let. Samozřejmě je na vás, abyste se rozhodli, zda vám stojí za to se do vztahu se Štírem vůbec pouštět.

Rak

Přestože je toto znamení zvěrokruhu symbolem rodiny a dokáže vás obklopit péčí a pozorností, těžko se dokáže zamilovat. Nikdy se od něj s jistotou nedozvíte, co nosí v srdci. Rak se rád stará o druhé, ale nedokáže milovat. Rak je do jisté míry podobný Kozorohovi v tom, že nemá rád spontánnost. Dává přednost tomu, aby vše bylo tak, jak má být, v pořádku. Od Raka nečekejte vzrušení, nedočkáte se ho.

Hlavní foto: volkovysk.by