Ženy nemají rády chamtivé muže. Takoví zástupci silné poloviny lidstva své vyvolené nerozmazlují dárky a nebrání se ani večeři na účet dívky na prvním rande.

Každý sní o lásce, dokonce i chamtiví muži. Ne každá žena je však ochotna snášet lakomství svého milého. Astrologové nám řekli, kteří muži z jakých znamení zvěrokruhu jsou nejchamtivější a která žena z jakého znamení zvěrokruhu je pro takové lidi vhodná.

Kozoroh

Kozorozi považují lakomství za svou ctnost, chamtivost upřímně považují za dobrou vlastnost. Takoví muži milují, když za ně žena platí. Jejich dárky jsou většinou jen na okrasu, nikoli z citových důvodů. Pouze žena ve znamení Raka a žena ve znamení Býka je však schopna vidět tuto vlastnost u svého budoucího manžela a považovat ji za výhodu.

Býk

Býk dává dárky pouze v mládí, dokud nezíská bohatství. Jakmile takový člověk získá své první jmění, zachrání svého partnera ze všech sil. Řekne o upřímném úmyslu dát ženě drahý dárek, ale neudělá to. Takoví muži se budou líbit pouze ženám ve znamení Vah a ženám ve znamení Panny, které podpoří Býkovu touhu zvýšit svůj kapitál.

Rak

Rakové jsou od přírody lakomí. Jsou ochotni dávat ženám dárky, ale jen ne příliš drahé. Při pozvání muže na večeři tak zástupce tohoto znamení vezme svou ženu do levné kavárny. Úspory muže Raka se mění ve dvojnásobné výdaje, protože levné věci jsou nekvalitní. Pro takové muže budou ženy ve znamení Štíra a Berana ideálními společnicemi, které mohou úspory muže Raka nasměrovat správným směrem.

Panna

Jsou chamtiví kvůli své praktičnosti, což většinu žen rozčiluje. Aby takový muž mohl věnovat drahý dar, musí se pro něj žena stát dokonalou. To trvá mnoho let a někdy i celý společný život a děti. Pro takové muže jsou vhodné ženy ve znamení Střelce a Vodnáře, které nebudou dbát na nedostatek dárků.

Hlavní foto: google.com