Astrologové sestavili seznam nejklidnějších znamení zvěrokruhu, ve kterém se dotkli hlavních charakteristik jejich povah.

Kozoroh

Popis Kozorohů by měl začít tím, že jsou velmi vypočítaví a pedantičtí, raději jednají rozumem a na city slyší až na samém konci. Důležité je, že představitelům tohoto znamení je cizí podlost, podvod a lež.

Saturnovi svěřenci dávají ostatním smíšený, ale příjemný pocit pohodlí, tajemství a spolehlivosti.

Přátelé Kozorohů jsou vždy chráněni a cítí se s nimi velmi dobře. Stojí za zmínku, že i když jste vůči představitelům tohoto znamení nepřátelští, nedojde k žádné bouři emocí. Celé to připomíná emocionální bitvu s robotem, který zrádce jednoduše odinstaluje ze své základny důvěryhodných lidí a už s nimi nikdy nebude komunikovat.

Pokud mluvíme o přátelství a lásce, pak jsou Saturnovi svěřenci dokonale spojeni se všemi představiteli vodního živlu, protože právě oni plně doplňují povahu Kozorohů a jsou pro ně nezbytnou životodárnou vláhou.

Býk

Mnoho lidí se domnívá, že představitelé tohoto znamení jsou nejpomalejší a nejklidnější osobnosti, což je částečně pravda. Jde o to, že Býci svým chováním nejlépe odpovídají pravým býkům, kteří jsou býložravci, nikdy neloví a v extrémních případech se uchylují k agresi, ale nedoporučuje se je do takového stavu přivádět. Zástupci tohoto znamení mají obrovskou moc, stejně jako skuteční býci.

Pokud se Býk zavázal, že bude někoho chránit, bude to dělat až do konce a se zuřivostí divokého býka, který bojuje o své mládě se smečkou vlků. Zástupci tohoto znamení umí zůstat v jakémkoli konfliktu naprosto klidní, protože vědí, jak jsou silní, ale nechtějí to dokazovat někomu jinému.

Ryby

Toto znamení je velmi rozporuplné, protože mezi jeho představiteli najdete jak klidné a dokonce plaché introverty, tak i hlučné, kreativní povahy, které jsou neustále zahlceny emocemi. Tento stav není vůbec překvapivý, protože symbolem tohoto znamení jsou dvě ryby plující různými směry, dvě odlišné osobnosti.

Přesto je mezi Neptunovými svěřenci mnohem více laskavých, klidných a tvůrčích osobností než hlučných hysteriků, kteří se nedokážou nijak rozhodnout. Na světě prostě není citlivějšího a jemnějšího člověka se sklonem k empatii než představitelé tohoto znamení.

Rak

Lidé narození pod vlivem Měsíce jsou velmi klidní a plaší. Za to vše je třeba poděkovat vrozené plachosti povahy od narození, která je často příčinou absolutní nechuti bojovat za svá práva. Taková plachost se však projevuje jen v drobných domácích konfliktech, a když jde o diskriminaci, čest a důstojnost, doslova se vypaří ve vteřině. Raci také velmi špatně snášejí životní problémy a špatné období raději překonávají tím, že se schovají do své "ulity".

Hlavní foto: navalnyfals.com