To se týká nejen peněz, ale také času, který tráví se svou rodinou nebo ženou, kterou miluje.

Štědrost slouží každému člověku, zvláště když není bohatý. To se týká nejen peněz, ale také času, který tráví se svou rodinou nebo ženou, kterou miluje. Egoismus a nedostatek velkorysosti nejsou totéž, ale ze stejné pohádky. Pro výběr správného životního partnera je důležité pochopit, jak velkorysí mohou muži být. Pokud muž tuto vlastnost postrádá, neznamená to, že nemůže milovat - jen si zvykněte na to, že ve vztahu bude dávat méně péče a lásky, než bude dostávat.

Lev - 5. místo

Lev nespěchá se svou pozorností. Rádi si hrají se svou "obětí". Jejich oddanost a štědrost je jako vlna, a tak je třeba mít pevné nervy, abyste získali lásku a pozornost, kterou si zasloužíte. Lvi se stávají štědrými, až když vidí, že se o ně dotyčný také snaží. Ne vždy se to samozřejmě podaří, protože takovým mužům není vždy snadné porozumět, ale určitě se z nějakého důvodu umístili na důstojném pátém místě.

Beran - 4. místo

Muži ve znamení Berana jsou velmi štědří. Musíte si ho zasloužit, ale nemusíte se ani moc snažit. Stačí jen ukázat svou upřímnost a poctivost. Berani rádi obdarovávají, takže jejich štědrost je založena nejen na ochotě věnovat svůj čas, ale také na finanční podpoře. Dokonce se tak chovají i ke svým přátelům. Zde je malý háček: Berani jsou tak velkorysí, že nerozdělují lidi, což je pro ženské pohlaví trochu urážlivé, protože je postaví na roveň svým přátelům. Kvůli neschopnosti mužů ve znamení Berana ovládat peníze budete mít v rodinném rozpočtu trvalé díry. Z tohoto důvodu se Beran neumístil na prvním místě seznamu.

Střelec - 3. místo

Střelci rádi chodí ven a společně cestují. Jsou ochotni do toho neustále investovat. Samozřejmě, že ne vždy jsou ke své milované dámě srdce štědří, ale tito muži jsou ve vztahu velmi milí, protože nemají problém pro vás v noci někam přijet nebo vám dát peníze, jen aby vás potěšili. Střelci jsou velkorysí a velmi chytří muži, takže otevírají naši trojici nejlepších.

Vodnář - 2. místo

Vodnáři nejsou na prvním místě, protože jsou velmi štědří, pokud jde o peníze a čas, ale na oplátku vyžadují přátelství a lásku. Zdá se, že si svou laskavostí kupují vaši náklonnost. To neznamená, že jejich štědrost je neupřímná, ale z nějakého neznámého důvodu se domnívají, že jim patříte za peníze a čas, který s vámi strávili. Vodnáři se velmi bojí odloučení od svých přátel, a proto za vámi mohou kdykoli přijet na druhý konec města, někdy i země, aby si udrželi vztah. Žít s tím není vždy snadné.

Ryby - 1. místo

Ryby jsou ideálem mužů, pokud jde o velkorysost. To pokračuje i v manželství po deseti letech společného života. Zpočátku jsou tito muži také velmi štědří a milující, ale nikdy po vás nic na oplátku nechtějí. Jsou velmi milé a smyslné, takže je velmi příjemné s nimi trávit čas. Zaslouží si první místo, protože nepotřebují žádný důvod ke štědrosti. Ale nechovají se tak ke každému, takže každá dáma vedle nich se může cítit výjimečně.

Hlavní foto: eaomedia.ru