Astrologové sestavili seznam znamení zvěrokruhu, která si absolutně nemohou užívat života. Všude hledají zádrhel, věří, že smutek pochází z mysli, sami si volí cestu utrpení a ani se nesnaží naučit pozitivnímu myšlení.

Celý jejich život je obdobím zkoušek a trápení. Ne proto, že by to byl život, ale proto, že všechno vidí prizmatem těch nejčernějších brýlí na světě.

Jaká jsou tato věčně smutná znamení zvěrokruhu?

Rak

Rak je velmi podezřívavé znamení zvěrokruhu. Sami si vybírají roli oběti, nesobecky a vášnivě trpí, doslova na všem hledají negativa. Pro ně to má určitý smysl, protože když jste oběť, lidé se k vám chovají mírněji. To Rakům umožňuje hrát na city druhých lidí a vyvolávat v jejich okolí pocity viny a soucitu. Tato cesta však nikam nevede.

Rak zveličuje jakékoli potíže a způsobuje rozsáhlé tragédie. Život vidí černě. Někdy však mají i Rakové dobrou náladu - pak procházejí úplnou proměnou a stávají se z nich malé děti.

Panna

Panny trpí vlastní inteligencí. Toto znamení zvěrokruhu věří, že jen hlupáci si umí užívat života, zatímco chytří lidé naopak chápou příliš mnoho na to, aby ve všem neviděli i nepříjemné stránky. Panna si vždy vybírá mysl. Problém však ve skutečnosti není v mysli, ale v přístupu k životu.

Největší frustraci Panny zažívají, když něco nezapadá do jejich plánu. Lidé v tomto znamení jsou zvyklí držet se za všech okolností svého vlastního scénáře. V životě však dochází k překvapením. Pokud něco nejde podle plánu Panny, cítí se nejistě a v důsledku toho upadá do deprese, ze které se dlouho nemůže dostat.

Ryby

Ryby nejsou tak pesimistické, jsou jen příliš emocionální a citlivé. Jejich citové prožitky zůstávají prakticky po celý život na úrovni dospívajících. Ryby si berou všechno k srdci, starosti i dramata. A protože je v životě dost problémů, stává se z tohoto znamení zvěrokruhu opravdový fňukal.

Ryby velmi rády sní, představují si svůj vysněný život a vztahy, ale nesnaží se je uskutečnit. A když je realita v rozporu s jejich snem, jsou velmi rozrušeni. Takto probíhá celý jejich život.

Hlavní foto: google.com