Styl sedmdesátileté ženy se dnes neomezuje na starý svetr a dlouhou sukni. Zralé ženy jsou aktivní a na sociálních sítích často prezentují módní vzhled. Například německá blogerka Helga Lux na svém profilu na Instagramu pravidelně zveřejňuje fotografie v různých outfitech a na svůj věk vypadá skvěle. Mimochodem, z velké části díky oblečení.

Všimněte si stylových fotografií německé důchodkyně, která toho ví hodně o tom, jak se oblékat v 70 letech.

Bílé kalhoty

Bílé kalhoty sluší dámám v elegantním věku.

Už jen díky tomuto kousku oblečení je každý outfit stylovější. V kombinaci s lakonickým černým kloboukem je efekt ještě několikanásobně umocněn. Hrášková halenka dodává ženský nádech.

Mimochodem, bílé kalhoty se skvěle hodí nejen k letním, ale i k podzimním outfitům. Hodí se například k béžovému oversize svetru a botám z hadí kůže. Pletená čelenka a kostkovaná šála dotvářejí konečný vzhled - módní a podzimně útulný.

foto: femmie.ru

foto: femmie.ru

Červený akcent

Červený akcent ve stylu zralé ženy je velmi krásný, jasný a svěží.

Na první fotografii jsou teplý panamský klobouk, šála a boty dokonale sladěné a výrazně oživují střídmé barvy oblečení. V druhém případě je díky červené šále černý outfit méně strohý a originálnější.

Co si budeme povídat, ohnivá barva vždy dodá ženskému image určité charisma a charakter! Nejdůležitější je nebát se experimentovat s červenými odstíny, i když je vám více než 60 let. Raději se však vyhněte neonovým barvám a dbejte na to, aby se teplota barvy shodovala s teplotou vaší pleti.

foto: femmie.ru

foto: femmie.ru

Bundy

Kde v tomto krásném věku bez blejzrů! Je to věc, která dělá dámu pevnější a stylovější, zejména pokud jde o modely v zajímavých odstínech.

Například pastelově růžové sako může z neformálního oblečení s džínami a teniskami udělat jemnější, stylovější a ženštější.

A žlutá verze v kombinaci s kostkovanými kalhotami a botami se vzorem hadí kůže vypadá velmi originálně. Hlavní rys: tlumený odstín žluté. Střídmé odstíny na starších ženách vypadají mnohem rafinovaněji a elegantněji než výrazné, křiklavé barvy.

foto: femmie.ru

foto: femmie.ru

Leopardí vzor

Leopardí vzor můžete nosit i v 70 letech, pokud to uděláte s vkusem a bez přílišného zdobení.

Například červenou bundu lze nosit přes maskáčovou tuniku. Takové řešení učiní obraz zajímavějším, protože vzor a barva jsou v tomto případě rovnocenné co do síly a jasu a vytvářejí jakousi protikladnou jednotu.

Další vhodnou volbou pro zralé ženy jsou kalhoty panther a béžové sako. V tomto případě je oblečení střídmější. Proto je dobré hravé kalhoty a boty posílit dalším doplňkem - čelenkou.

foto: femmie.ru

foto: femmie.ru

Černé oblečení

Dospělost a černá barva jsou docela slučitelné věci. Je čas zbavit se stereotypů, že tmavé odstíny stárnou!

Podívejte se, jak svěže vypadá tato 70letá módní návrhářka v černém oblečení. Béžová kabelka a boty ve stejné barvě, stejně jako šperky - čelenka, náramek, hodinky a náušnice - dodávají tomuto vzhledu eleganci.

Další úspěšný vzhled je černý oblek v kombinaci s růžovým tričkem. Hned je vidět, že žena jde s dobou a používá současné módní techniky!

foto: femmie.ru

foto: femmie.ru

Helga Lux předvádí různé outfity, ale její styl přesto ukazuje určité trendy. Například její záliba v červených a růžových odstínech, láska ke zvířecím vzorům, jasná obliba kalhot a sak. To ukazuje, že vkus ženy se nakonec zformuje a snadno najde vyjádření v jejím osobním stylu.

V dospělosti by to tak mělo být - jasné pochopení vlastní osobnosti a její vyjádření prostřednictvím oblečení. Už jste našli svůj osobní styl?

Hlavní foto: femmie.ru