Všichni považují věrnost a oddanost za nejcennější lidské vlastnosti. Podle astrologů existuje několik znamení zvěrokruhu, která jsou věrná a oddaná svým blízkým.

První v tomto žebříčku je i přes svou rozporuplnost a výstřednost Štír. Štír, v mnoha ohledech nedokonalý, se vyznačuje věrností a oddaností. Považuje tyto vlastnosti za důležité pro život a ne jen za prázdná slova. Poté, co Štír potká svou spřízněnou duši, bude jí věrný a zcela oddaný a od své druhé polovičky bude očekávat vzájemnost.

Zástupce znamení zvěrokruhu Rak může dokonce psychicky zradit. Když je Rak v milostném vztahu, nepřestává hledat pravou lásku a další vztahy a fantazíruje o tom.

Sny jsou však ve skutečnosti nereálné, takže byste jim neměli věnovat pozornost. Podle svých morálních zásad Rak prostě není schopen podlých činů a zrady svých blízkých.

Zástupce znamení Býka je na tomto seznamu věrnosti podle znamení zvěrokruhu. Jeho nejdůležitějšími vlastnostmi je lpění na vnější i vnitřní kráse. Jeho všestranná snaha o dosažení ideálu, aniž by se odchýlil od svých morálních hodnot, mu pomáhá vybrat si jedinou životní partnerku. Býk není náchylný ke zradě a chce od svého partnera stejnou věrnost a oddanost.

Kozoroh je v některých ohledech podobný Býku. Myšlenky a názory Kozoroha na osobní vztahy jsou v mnoha ohledech podobné myšlenkám a názorům Býka. Pokud se váš vyvolený nebo vyvolená narodili v tomto znamení, vězte, že jste nejšťastnější člověk.

Konzervativnost a vybíravost Kozorohů nepřipouští vztahy, u kterých si nejsou jisti. A pokud Kozoroh našel svou spřízněnou duši, vztahy bokem pro něj nejsou zajímavé ani potřebné.

První místo v soutěži věrnosti však právem patří Panně. Bez ohledu na pohlaví se člověk narozený ve znamení Panny stane nejvěrnějším životním partnerem své spřízněné duše. Vždyť věrnost a oddanost jsou nejdůležitějšími vlastnostmi Panny. Tento důležitý povahový rys je také usnadněn určitou izolací zástupců tohoto znamení zvěrokruhu. To téměř znemožňuje flirtování a milostné vztahy po boku.

Panna má trvalý vztah na celý život. A podle jejího názoru je zrada něco krutého, čeho se nechce účastnit.

Hlavní foto: google.com