Pravidelná sloupkařka Alena Prokina si je jistá: je třeba se častěji dívat na hvězdy a poslouchat jejich rady. Včera byl neobvyklý svátek - Den sbližování snů. Společně s astrology jsme se rozhodli zjistit, komu se zdají prorocké sny a kdo umí tyto vize využít ve svůj prospěch.

Beran

Beran je zpravidla skřivan. Disciplína jim pomáhá rychle se zotavit; Beranům stačí tři až čtyři hodiny, aby byli jako "noví". Protože vědomí tohoto znamení je velmi živé a funguje v noci. Sny jsou tedy živé a dobře zapamatovatelné. Někteří Berani dokážou najít cestu z obtížných životních situací díky snům.

Býk

Býk má často chutné sny - kulinářské požitky. Je také citlivý na ostatní, takže se mu často zdají emoční epizody s lidmi ze skutečného života. Kromě toho se často objevují momenty související se zdravím: modřiny, zranění, nemoci - věnujte pozornost psychosomatice.

Blíženci

Blíženci rádi spí, ale v posteli dlouho neleží - mají toho příliš mnoho na práci. Sny Blíženců jsou hrou podvědomí. Protože vstřebávají vše kolem sebe, může se jim zdát i film, který viděli den předtím. Často se vidí zvenčí a dokáží se ovládat.

Rak

Pro Raky jsou sny druhým životem. Ponořují se do nich se zvláštním potěšením, protože jejich "vnitřní dítě" se ztotožňuje se světem snů. Sny Raků jsou často prodchnuty optimismem, vřelostí a láskou ke všem živým bytostem kolem nich. Protože Raci jsou i v životě velmi emocionální, vykládají si své vztahy s lidmi ve snech.

Lev

Lvi mají velmi hluboké sny, ale usínání je často obtížné. Mají prostě dar jasnovidectví. Dokonale vykládají sny, pamatují si ty nejdůležitější, v nichž cítí racionální jádro. Pokud vás Lev před něčím varuje a řekne vám, že se mu o tom zdálo, poslechněte ho.

Panna

Panny jsou navzdory své vnější suchopárnosti vysoce vyvinutými romantiky a poskytují druhým empatii. Proto často sní o tom, že se promění v jiné lidi - jako bloudící duše. Takto se podvědomí Panny vyrovnává s komunikací - aby pochopilo, kdo je před vámi. Často se objevují historické vize - dámy, rytíři a pastýři.

Váhy

Váhy milují létání ve snech: nad mořem, městy, lesy. To zklidňuje psychický a emocionální stav. Pokud se v životě vyskytnou nevyřešené problémy, sní Váhy o tom, jak se s nimi vypořádat. Při stresu se objevuje vidina útěku odněkud nebo útěku před někým. Váhy také sní o bytostech z pohádkového světa - sušenkách, čarodějích.

Štír

Obzvláště pozoruhodné jsou obrazy z podvědomí Štíra. Jsou prosyceny mystickým poznáním lidí a přírody. Štíři mají často silnou "pachuť" snu, jako by vše bylo tak skutečné, že ještě chvíli trvá, než se vzpamatují. Často sní o neuvěřitelném dějovém zvratu. Své problémy mohou řešit ve snech.

Střelec

Střelci přistupují ke snům velmi racionálně - jdou do postele, spí 7-8 hodin a pokračují v životě. Mimořádné vize se stávají, ale ne často, pro ně je spánek součástí skutečného života. Proto jim nepřicházejí fantastické představy, ale zcela reálné, bez nichž se Střelec nudí.

Kozoroh

Kozorozi touží po objevitelských snech, ve kterých se snaží odhalit tajemství předchozího dne. Existují také mystické domněnky, které vyžadují pečlivou analýzu, ale Kozorozi se tím neradi zabývají. Skutečný život je zajímavější a nepředvídatelnější. Milují však dokonalé sny, v nichž vládne láska, scény všeobecného štěstí a porozumění.

Vodnář

Vodnáři se rádi ponořují do svých snů a jsou mega zajímaví. Jsou v nich proměny, upřímnost, iluze a okamžiky jasnozřivosti. Ano, Vodnáři umí komunikovat se svým podvědomím a vyvozovat závěry, které jsou pro ně nejužitečnější. To svého času udělal Vodnář Mendělejev, když vytvořil svou slavnou tabulku chemických prvků.

Ryby

Ryby potřebují spát - je to jejich zdroj energie. Ideální světy, kde se mohou schovat a žít mezi fantastickými tvory a jedinečnou přírodou, kde je moře, slunce a úplné štěstí. Pokud ryba trpí nespavostí, je třeba přijmout opatření - může dojít k vyhoření.

Hlavní foto: vm.ru