Pomocí astrologie můžete o sobě odhalit mnohá tajemství. Můžete zjistit, kdy je správný čas pro nové podniky, kdy je nejlepší odpočívat. Zjistěte, jak se posílit a skrýt své slabiny.

Podle toho, v jakém znamení zvěrokruhu se člověk na tomto světě objevuje, lze mnohé říci o tom, co ho v životě čeká.

Znamení zvěrokruhu může poskytnout i další vodítka, například jak se chránit před zlou kletbou. Koneckonců je již dlouho známo, že zástupci různých znamení na to reagují různě.

Samotná zlá kletba není o nic horší než pohádka pro děti. Pro někoho se však může stát krutou realitou, která s sebou přináší mnohá nepříjemná překvapení.

V každém případě záleží na každém jednotlivci, jak se rozhodne. Žádám vás jen, abyste si našli chvilku a přečetli si tento článek.

Na tomto seznamu je překvapivě i Býk. I když v zásadě není příliš zranitelný. Obecně platí, že má dobrou ochranu.

Z tohoto pravidla však existuje malá výjimka. Faktem je, že Býk je velmi náchylný ke špatnému prokletí. Je to jen proto, že jsou to velmi přízemní lidé.

To je silná i slabá stránka představitelů tohoto znamení. Býk vždy vidí příležitosti a umí je využít. Zlá kletba jim to nedovoluje.

V důsledku toho se situace pro Býka nemusí vyvíjet dobře, na jeho hlavu padne několik drobných problémů, které mu jdou hodně na nervy.

Abyste tomu zabránili, musíte si pořídit talisman. Může to být jakákoli věc, kterou máte stále v kapse nebo v kabelce. O zbytek se postará vůle a silná energie.

Podobně jsou na tom i zástupci znamení Panny. Mají však i své jemnosti. Na jedné straně takové věci u představitelů tohoto znamení dlouho nevydrží.

Kouzla a kletby, zástupci znamení Panny jim někdy ani nevěnují pozornost. Zvláště pokud se jedná o sebevědomé lidi. Pro ně je to jen dočasná obtíž, maličkost, které nestojí za to věnovat velkou pozornost.

Ale prokletí pro zástupce tohoto znamení může přinést mnoho problémů. Jednoduše proto, že to zkazí plány, protože všechno, co by mohlo selhat, je odsouzeno k selhání. Všechno, co se může pokazit, se pokazí. A to Pannám hodně kazí nervy, protože nesnášejí, když všechno nejde podle jejich plánu.

Ale i zde existuje poměrně jednoduché východisko, obdobně jako u Býka, Panně může velmi pomoci talisman, nejlépe s runovým symbolem.

Zástupci znamení Ryb jsou nejnáchylnější k jemnému světu magie. Jsou také nejnáchylnější k nejrůznějším magickým potížím. To však neznamená, že by jim každý začínající kouzelník mohl způsobit spoustu problémů.

Naopak! Ryby intuitivně nebo prostě jen díky své prozíravosti shromažďují celé sbírky různých užitečných věcí, které je mimochodem neškodně zbavují různých magických potíží v podobě zlé kletby.

A pokud má zástupce Ryby rád i něco esoterického.... Pak se nešťastný zlý protivník bude dobře bavit. Mnohé Ryby jsou totiž nositeli zlých kleteb, aniž by to samy tušily. Přáli by si něco na své emoce, pak by dlouho přemýšleli o tom, kdo za to může a co dělat.

Hlavní foto: google.com