Ať už se představitelé těchto znamení chovají takto záměrně, nebo se prostě nedokážou ovládat, nakonec jsou nudní a vykazují vlastnosti toxických lidí.

Ruby Miranda notes - nejhorší z těchto znamení, která vás mohou přivést k šílenství. Jejich hlavním problémem je, že pokud jim něčím ublížíte, neuklidní se. Ve většině případů začnou zástupci tohoto znamení lidi otravovat, pokud s nimi nesouhlasí.

"Pamatujte si, že pokud vám záleží na klidu, nikdy se s Beranem nehádejte." - varuje astrolog.

- další bezohledné znamení. Zástupci tohoto znamení umějí lidi přivést k šílenství, a to nejen proto, že jsou rozmarní a bezstarostní. Rakovina může stále podvádět. Od přírody jsou to podvodníci první třídy. Žádné jiné znamení není schopné takového "útoku zezadu".

Totéž platí pro ty, kteří jim rádi lezou na nervy. Ruby Miranda říká, že mohou být příliš krutí. Je to tak, v jejich myslích toto slovo znamená něco úžasného a úžasného. Zdá se jim, že když vyvinou nepřiměřený tlak, přinese jim to jen výhody. Pravda, totéž se nedá říci o těch, kteří musí snášet Lvy, kteří dokáží své okolí téměř k smrti obtěžovat téměř z jakéhokoli důvodu.

"Zaručeně vás přivede do bodu, kdy si buď 'vydloubnete oči', nebo budete potřebovat nouzové tlačítko" - tím si je astrolog jistý.

Váhy lžou a dělají to proto, aby si zachovaly tvář a pověst - je to jeden z jejich hlavních životních cílů. Představitelé tohoto znamení se k ničemu nepřiznávají a nenesou odpovědnost za žádné pochybení, kterého se dopustili. Ve většině případů to Vahám projde. Lidé si však dobře uvědomují, že pod maskou "dobrého člověka" se skrývá ten nejobyčejnější lhář, který nechce být odhalen.

Drzost a podlost nezná mezí.

"Když od nich něco čekáte, zapomenou, že vůbec existujete, a nikdy vám nedají to, co očekáváte. Vodnáři nemají v plánu dělat kompromisy nebo opouštět svou komfortní zónu." - Ruby Miranda upozorňuje. Je pro ně jednodušší vás ignorovat, pokud vás to nerozčílí. "

- mistři manipulace, kteří se ani neobtěžují proměnit emoce druhých v hněv a vztek.

"Když pak najednou nemáte sílu na něco myslet, Ryby si všimnou, že potřebujete pomoc." - říká astrolog. "Budou se tvářit, že se nic nestalo, jako by se nikdy nic nestalo zástupci tohoto znamení vám podají ruku. Přijmout tuto ruku však znamená znovu přijmout takové šílenství. "

Hlavní foto: google.com