Jen ti nejšťastnější lidé mohou dostat druhou šanci na štěstí. Ztracené příležitosti se obvykle málokdy vracejí ke stejné osobě.

Mněte si ruce, trhejte si vlasy - nic nedostanete zpět, vlak už ujel. Ztratit milovanou osobu je snadné, ale dostat se k ní zpět je prostě nemožné. Všechny pokusy jsou marné, když city jednoho člověka ochladnou kvůli slovům nebo stížnostem házeným v emocích.

Podle astrologů z okruhu zvěrokruhu však existují šťastlivci, kterým osud dává druhou šanci získat zpět ztracenou lásku. Ti, kteří dostanou druhou šanci napravit vyhaslý vztah, budou muset tvrdě pracovat na obnovení důvěry a vzájemné náklonnosti.

Koneckonců partner už přesně ví, co může od druhé polovičky podruhé očekávat, jaké má zlozvyky a nedostatky. Někdo bude muset přehodnotit své názory na společný život a zbavit se nedostatků.

Ke ztracené lásce se vyplatí vrátit jen tehdy, pokud jste si zcela jisti svými úmysly a city. Jinak se může stát, že nová neshoda bude ještě nepříjemnější než ta první. Někteří lidé dostanou druhou šanci, aby se jim rána na srdci způsobená odloučením rychleji zahojila. Protože návrat může dotyčného zcela zklamat.

Lidé ve znamení Berana si na sebe dokáží v lásce tak zvyknout, že se k nim bývalí partneři snaží vrátit i po skandálu a rozchodu. Zástupci tohoto znamení vědí, jak se do sebe zamilovat.

Jsou slušní a čestní, asertivní a sebevědomí. Pokud byl Beran skutečně zamilovaný, ztráta milované osoby mu zlomí srdce a zbaví ho sebekontroly. Zástupci tohoto znamení však vždy najdou sílu povstat a znovu zazářit. Beran má druhou šanci na revizi a zlepšení vztahů.

Blíženci jsou považováni za velmi lehkomyslné a pozitivní lidi. Jsou společenští a hlavně pohodoví. Zástupci tohoto znamení nemají rádi hádky a skandály. Oni sami budou první, kdo se s vámi dohodne a požádá vás o odpuštění.

Osud jim vrátí ztracený vztah, aby se znovu pokusili vytvořit hnízdo lásky a najít štěstí. Musím říct, že napodruhé to Blíženci zvládnou mnohem lépe. Rychle pracují na chybách a učí se něco nového.

Vodnáři nesnášejí omezující rámce, milují svobodu a jsou nezávislí. Představitelé znamení mají jen svůj vlastní názor, i když předstírají, že naslouchají názorům cizích lidí.

Osud se snaží vrátit ztracenou lásku na druhý pokus, ale jen proto, aby partnery zcela zklamal. Vodnáři a jejich bývalí partneři potřebují pouze zavřít staré dveře a otevřít nové, za kterými je čekají nová a vzrušující milostná dobrodružství.

Osud je Rybám nakloněn a dává druhou šanci bývalým vztahům. Zástupci tohoto znamení se při zamilovanosti oddávají svému milovanému a zcela se v něm rozplývají.

Odloučení od milované osoby je pro jemné a citlivé ryby velmi děsivé. Osud jim posílá ztracenou lásku jako odměnu za klid v duši. Nikdo nedokáže milovat tak jako oni.

Hlavní foto: google.com