Utrácejí je rychleji, než je vydělávají.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Střelci jsou velmi pracovití, takže pro ně není těžké najít peníze, záleží jen na tom, co s nimi chtějí dělat. Pokud se vydá za dobrodružstvím, určitě utratí všechny své úspory. Často má dluhy, což není překvapivé. Je pro něj důležitější získat nové zkušenosti než mít na účtu obrovskou částku.

Ryby (19. února - 20. března)

Ryby se rády vzdají svých posledních úspor ve prospěch bezdomovců, i když to znamená, že se budou muset několik dní obejít bez jídla. Ryby jsou nesobecké a vždy upřednostňují potřeby druhých před svými vlastními. Vždy přispívají na charitu a dávají peníze těm, kteří je potřebují.

Vždy myslí na pomoc lidem, a to i po materiální stránce. Když však Ryby zrovna nerozhazují, utrácejí peníze za knihy, hudbu nebo cestování na místa, která je inspirují.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnář neodolá novým technologiím. Nemůže se dočkat vydání nového telefonu. Aktivně sleduje novinky, a když se objeví něco nového, rozhodně si to musí sehnat.

Raději by si pořídil nový počítač než solidní bankovní účet, a přestože se snaží být ve finančních záležitostech zodpovědnější, je v nich velmi nedůsledný.

Lev (23. července - 22. srpna)

Lev se snaží s penězi zacházet opatrně a svědomitě, ale je velmi náchylný k impulzivním nákupům. Rád dává neuvěřitelně drahé dárky rodině, přátelům, blízkým a dokonce i sobě. Lev nekupuje levné věci, dává přednost luxusnímu zboží.

Nevadí mu, když je obviňován z utrácení peněz a přílišné rozmařilosti. Lev se rád rozmazluje, a když má chuť na masáž nebo manikúru, zajde do nejdražšího salonu ve městě.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy mohou být příliš velkorysé, když se chtějí všem zavděčit. Snaží se mít své finance pod kontrolou a vytvářet si rezervy na "horší časy", ale ne vždy se jim to daří.

Rádi někomu pomáhají nebo používají peníze k tomu, aby někomu udělali radost. Peníze štěstí neudělají, ale jsou dobrým začátkem.

Blíženci (21. května - 20. června)

Blíženci jsou, pokud jde o peníze, nejednoznačná. Na jedné straně šetří peníze do budoucna, na druhé straně jsou to hazardní hráči. Blíženci ráda investují do rychle se rozvíjejících projektů a programů, které by měly přinést dobré výnosy, ale vystavují je finančnímu riziku.

Nezbývá než doufat, že si koupí los a nebudou spekulovat se svými úsporami.

Hlavní foto: volkovysk.by