Někomu nedělá potíže tato slova vyslovit: "Miluji tě". Jiní ji však berou celým srdcem nebo se obecně, jak se někdy zdá, vyhýbají citovému dojetí.

Vše může vycházet ze znamení zvěrokruhu. Někteří se zamilují rychleji než jiní:

Rakové nejsou považováni za klasické "hrdinné milence", ale často se zamilovávají a mnohé z těchto lásek jsou tajné. Lidé v tomto znamení jsou příliš ostýchaví nebo opatrní, než aby upřesnili, co prožívají. To však nijak neovlivňuje rychlost, s jakou se objevuje zájem o jinou osobu.

Lvi jsou dramatičtí, pohotoví a netrpěliví. Nesnášejí odmítnutí, ale dokážou se zamilovat na první pohled.

Ryby se často zamilovávají, a to díky své vynikající představivosti. Pokud něco chybí, Fishes to snadno vymyslí. Někdy je jejich láska trochu iluzorní, ale téměř vždy někoho milují.

Někdo rád vstupuje do řeky pomalu, ale ne Beran. Lidé v tomto znamení jsou impulzivní a ochotní se zcela ponořit do citů. Samozřejmě, pokud je zájem i z druhé strany.

Přinutit Blížence k závazku není tak snadné, ale zamilovat se je mnohem snazší. Mají rádi všechno nové, včetně nových pocitů. To dodává životu dynamiku.

Váhy jsou zamilované do všeho kolem sebe a nemohou žít bez vztahů, ale potřebují čas, aby se do nich zapojily. Jsou trochu nerozhodní a rádi porovnávají možnosti. Snadno se však zamilují.

Panny si rády vše promýšlejí a chtějí se přesvědčit, že situace je dokonalá, než se plně zavážou k jakémukoli vztahu. Snaha o dokonalost se přenáší i do srdečních záležitostí. Jakmile si Panna uvědomí, že se k ní někdo hodí, okamžitě se zamiluje.

Když se Býk zamiluje, je to něco velmi vážného. Většinou nespěchají, takže se pocity projevují až po určité době.

Střelci nejsou typem, který by se ztratil v romantickém vztahu. Mají rádi, když je všechno pozitivní, jako dobrodružství. Mají silný charakter, Střelci jsou pravdomluvní, takže je nepravděpodobné, že by skrývali své pocity, pokud se objeví.

Štíři hluboce milují, a proto je každý rozchod bolí. Své partnery si pečlivě vybírají a někdy na nich provádějí řadu testů. Štír se zamiluje pouze tehdy, pokud má pocit, že potenciálnímu partnerovi může důvěřovat.

Zdá se, že praktičtí a na výsledky orientovaní Kozorozi se o lásku vůbec nezajímají, ale mnozí zástupci tohoto znamení mají srdce romantika. To však nebrání tomu, aby někdy nevypadaly jako ledovce. Když se jim vztah jeví jako perspektivní a bez dramat, otevírají svá srdce.

Vodnář je extrémně svobodomyslný a potřebuje hodně nezávislosti. Navíc jsou to velmi zaneprázdnění lidé, takže je pro ně někdy obtížné najít si čas na blízké vztahy. Obrázek doplňuje skutečnost, že Vodnáři nejsou příliš emocionální. Proto je pro ně tak těžké se zamilovat.

Hlavní foto: google.com